Stage Finance

Locatie: 's-Hertogenbosch

Annadiva is een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in de (online) verkoop van lingerie en badmode in het midden en hoger segment. Wij zijn marktleider in de online verkoop van lingerie en badmode in Nederland. Naast de online activiteiten heeft de organisatie ook drie fysieke winkels in het centrum van Amsterdam, Nijmegen en Den Bosch. We groeien hard en zitten vol met ideeën en daar kunnen we jou hulp goed bij gebruiken. Wij zijn op zoek naar een:

Stagiair(e) Finance

Als stagiair(e) vorm jij samen met onze Manager Finance en een Senior Finance medewerker ons team Finance. Je gaat ondersteuning bieden bij het verwerken van inkoopfacturen, grootboekbeheer en maandafsluitingen. Afhankelijk van jouw stageopdracht krijg je de mogelijkheid om bijvoorbeeld de administratieve organisatie in beeld te brengen. We zijn een MKB organisatie maar werken hard aan professionalisering dus jouw aanbevelingen worden gewaardeerd. Je wordt begeleid door de Manager Finance (Register Accountant) en krijgt de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen van een E-commerce organisatie. Het komend halfjaar staan uitdagende projecten op de planning zoals een herstructurering en het inrichten van PowerBI dashboards.


Wie ben jij?

Je volgt een relevante HBO opleiding (bijv. Accountancy, Finance & Control of een andere financieel-gerelateerde opleiding). Jij werkt accuraat, zelfstandig en planmatig. Je bent gedreven om veel nieuwe dingen te leren en vanuit nature nieuwsgierig om alle cijfers te begrijpen. Daarnaast houd je ook van gezelligheid en heb je interesse in de fashion of Retail branche.


    Waarom moet jij voor Annadiva kiezen?

    Wij werken dagelijks vol toewijding, optimisme en klasse samen aan de mooiste collectie voor iedere vrouw met een grote cupmaat. Als stagiaire Finance krijg jij de mogelijkheid om het hele financiële proces van een e-commerce bedrijf te zien. Je krijgt je eigen werkplek, vaste taken en verantwoordelijkheden en natuurlijk een passende stagevergoeding.


    Interesse?

    Woon jij in de omgeving van ’s-Hertogenbosch en zoek je per september 2023 een stage voor minimaal 5 maanden? Stuur dan je motivatie en cv naar Sharon van Leeuwen, Manager Finance & Operations via email: werken@annadiva.nl