Sale

Aantal items: 97-108

Van hoog naar laag sorteren
  Love Note Beugel BH
  Freya Lingerie Love Note Beugel BH
  € 49,95 € 34,95 Sale
  Awakening Voorgevormde BH
  Freya Lingerie Awakening Voorgevormde BH
  € 59,95 € 29,95 Sale
  Wild Beugel BH
  Freya Lingerie Wild Beugel BH
  € 51,95 € 25,95 Sale
  Festival Vibe Plunge BH
  Freya Lingerie Festival Vibe Plunge BH
  € 59,95 € 35,95 Sale
  Rio Balconette BH
  Freya Lingerie Rio Balconette BH
  € 52,95 € 41,95 Sale
  Rio Balconette BH
  Freya Lingerie Rio Balconette BH
  € 52,95 € 41,95 Sale
  Idol Voorgevormde Balconette BH
  Freya Lingerie Idol Voorgevormde Balconette BH
  € 56,95 € 45,95 Sale
  Expression Beugel BH
  Freya Lingerie Expression Beugel BH
  € 52,95 € 25,95 Sale
  Soiree Lace Beugel BH
  Freya Lingerie Soiree Lace Beugel BH
  € 54,95 € 43,95 Sale
  Love Note Beugel BH
  Freya Lingerie Love Note Beugel BH
  € 46,95 € 22,95 Sale
  Wild Beugel BH
  Freya Lingerie Wild Beugel BH
  € 51,95 € 25,95 Sale
  Offbeat Beugel BH
  Freya Lingerie Offbeat Beugel BH
  € 56,95 € 39,95 Sale

Aantal items: 97-108

Pagina
per pagina

Sale bij Annadiva

Annadiva heeft online een ruim assortiment in onder andere lingerie, badmode en nachtmode. Annadiva verkoopt vele bekende merken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Freya, Elomi en Aubade. Een deel van deze collecties behoort tot de vaste collectie. Ieder jaar worden de collecties uitgebreid en het aanbod vergroot waardoor er artikelen in de sale terecht komen. Gelukkig maar, hierdoor kunnen wij deze artikelen voor een leuke prijs aanbieden en bespaar jij geld!

Ruim assortiment

Online bij Annadiva bieden we een ruime keuze aan in kortingsproducten. Door deze hoeveelheid kan het soms lastig zijn om precies te vinden waar je naar op zoekt bent. Hierom kun je op onze webshop filters inschakelen en gerichter op zoek gaan. Alle artikelen zijn gecategoriseerd, op deze manier kun je direct kijken naar bijvoorbeeld lingerie of badmode in de sale zonder ook nachtmode te hoeven zien. Naast de verschillende categorieën zijn er meerdere filters in te stellen en kun je ook zoeken op soort product of je maat. Vooral in de sale kan dit erg van pas komen. Aangezien er bij uitverkoop artikelen minder maten beschikbaar zijn, kun jij filteren op je eigen maat. Zo weet je zeker dat het artikel dat jij mooi vindt, ook in jouw maat beschikbaar is.

Kortingen in de uitverkoop

Een aantal keer per jaar wordt er een grote uitverkoop gehouden waarbij er veel artikelen van verschillende merken worden toegevoegd aan de sale. Kortingen kunnen dan zelfs oplopen tot aan 60%! Maar niet alleen tijdens deze momenten is het mogelijk om artikelen te kopen voor een kleinere prijs. Het hele jaar door zijn er artikelen in de sale bij Annadiva. Ook de eigen lijnen van Annadiva, zoals Annadiva Lingerie en Annadiva Swim komen weleens in de uitverkoop. Wanneer deze items in de sale terechtkomen worden ze niet meer geproduceerd. Hierom zijn de overgebleven items ook echt de allerlaatste en heb jij nog een laatste kans om deze te bemachtigen.

Op de hoogte blijven van kortingen

Naast onze reguliere sale, heeft Annadiva ook regelmatig leuke acties en kortingen. Houd hierbij onze social media kanalen, website en nieuwsbrief goed in de gaten om op de hoogte te blijven. Ben je nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief via onze homepage en ontvang tijdig een bericht over nieuwe acties of een aankomende sale! Op deze manier ben je er als een van de eerste bij en heb jij ruime keuze. Bestel meteen, want op is op!