Persoonlijk advies op afspraak

 

Voor persoonlijk advies kan je telefonisch of per email contact opnemen via telefoonnummer 073-851 20 17 of een email sturen naar info@annadiva.nl . Wij kunnen je helpen bij het bepalen van de juiste maat en je adviseren over de verschillende merken en modellen.

 

Vind je het toch fijner om onder begeleiding van een van onze professionele lingeriestylisten te komen passen? Dan ben je van harte welkom in onze winkel in het centrum van Nijmegen. Als je een pasafspraak maakt zorgen wij ervoor dat er iemand klaar staat om je te helpen.

 

Om een pasafspraak te maken kan je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 073-851 20 17 of een email sturen naar info@annadiva.nl. Geef hierbij duidelijk aan waar je naar op zoek bent en welke maten je graag wilt passen, zodat wij deze alvast voor je klaar kunnen leggen.

 

Je kan natuurlijk ook altijd binnenlopen in onze winkel. Houd er dan wel rekening mee dat het voor ons niet mogelijk is om het volledige assortiment van de webshop ook in de winkel beschikbaar te stellen. Heb je iets in de webshop gezien en wil je dit graag in Nijmegen komen passen, laat dit ons dan even weten. We zullen er dan voor zorgen dat het voor je klaar ligt.