• Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 9,3 / 10 klantbeoordeling van 15.000 klanten

VoedingsBH

Rooster Lijst

30 Artikel(en)

Rooster Lijst

30 Artikel(en)

VoedingsBH kopen

Een voedingsBH is speciaal ontworpen om borstvoeding een stuk makkelijker te maken. De VoedingsBH zit zo in elkaar dat deze met één hand losgemaakt kan worden om gemakkelijk de baby aan te leggen. Daarnaast geeft deze BH ook meer steun dan een normale BH . Wel zo lekker, wanneer de borsten veel zwaarder zijn dan normaal.

Welke maat VoedingsBH heb ik nodig?

Om zeker te weten dat de cup niet te klein is geworden wanneer je start met borstvoeding, raden wij aan om de BH pas vanaf week 36 aan te schaffen. Omdat de cup nog zal groeien door stuwingsmelk en er ruimte moet zijn voor de zoogcompressen, is het handig om de voedingsBH een maat groter te kopen. Indien de BH wordt aangeschaft na de bevalling, moet de BH precies goed zitten omdat de borsten niet verder zullen groeien. Belangrijk is dat de BH niet mag knellen. Dit kan namelijk zorgen voor verstopping van het melkkanaal of een borstontsteking.

VoedingsBH met beugel

Een VoedingsBH met beugel geeft meer steun dan een voedingsBH zonder beugel. Zeker bij grotere cups wordt er meer steun geboden door een beugel. Alleen in de kraamweek is het beter om een BH zonder beugel te dragen omdat de borsten dan erg opgezwollen zijn.

VoedingsBH zonder beugel

Een VoedingsBH zonder beugel wordt door sommige zwangere vrouwen als prettiger ervaren. De BH zonder beugel kan al eerder in de zwangerschap gedragen worden omdat de stof van de cups mee rekt met de grootte van de borst. Draag deze BH dan op het meest strakke haakje, zodat je deze kunt verstellen als de borsten nog groeien aan het eind van de zwangerschap. De voedingsBH zonder beugel kan ook ’s nachts gedragen worden. Veel vrouwen vinden het prettig slapen wetende dat de zoogcompressen op de juiste plek blijven zitten. Een BH zonder beugel slaapt dan lekkerder dan een BH met beugel.

Een van de populairste merken bij Annadiva voor voedingsBH's is Anita Maternity. Bekijk ook eens de BH's zonder beugel bij Annadiva! Wil jij geen VoedingsBH's meer dragen? Een BH met beugel kopen? Bekijk dan onze mooie lingerie!