10 x lingerie bestsellers van 2023

Januari 18, 2024

2023 is alweer een tijdje tot zijn einde. Een prachtig jaar waarin we weer veel vrouwen blij hebben kunnen maken met de mooiste badmode en lingerie. Natuurlijk kijken we vooruit, maar het is ook altijd leuk om terug te kijken op afgelopen jaar. Om deze reden hebben wij onze bestsellers van 2023 samengevat in één blog.

Madison Beugel BH met kant

De Madison beugel BH is onze nummer 1 bestseller van afgelopen jaar. Dit is zeker niet gek wat de Madison beugel BH is al jaren favoriet van PrimaDonna liefhebbers. De combinatie van een leuk ruitjes motief en sexy kant maakt deze BH perfect voor iedere gelegenheid.

Las Salinas Full Cup BH

Met deze kleurrijke bestseller steel je helemaal de show. De felle kleuren zorgen ervoor dat deze BH echt een feestje aan je lijf is. Combineer deze BH met een van de bijpassende slips voor een volledige look.

East end Hartvorm BH

Met een donkergrijze kleur zit je altijd goed! Deze BH geeft een mooie ronde vorm aan je borsten en is prachtig afgewerkt. Deze lingerie met kant mag niet ontbreken in je lingerielade.

Devdaha Beugel BH

A match made in heaven! Dat is de Devdaha collectie van PrimaDonna. Deze prachtige BH is volledig versierd met een kleurrijke bloemen broderie. Super uniek!

Deauville Beugel BH

De Deauville collectie staat bekend om haar comfort en uitmuntende pasvorm. Geen wonder dat deze daarom in dit lijstje voorkomt. De verfijnde broderie maakt deze BH helemaal af.

Orlando Beugel BH

Deze BH heeft een mooie diepblauwe kleur en is een echte eyecatcher. Zowel voor donkere als lichtere huidtypes is deze kleur prachtig.

Satin Naadloze Beugel BH

Deze naadloze BH is perfect voor onder je strakke kleding. Door de gladde afwerking tekent deze BH niet. Ideaal dus!

Avero hartvorm BH

Hoe gaaf is deze roze BH? De Avero BH is een echte must-have voor in je lingerie lade. De leuke bloemetjes maken deze BH super cute! Ook zijn de bandjes op verschillende manieren te dragen, heel erg handig!

Halo Lace Beugel BH

Deze Halo Lace beugel BH is volledig bedekt met luxe kant. Hierdoor geeft de BH een hele sexy uitstraling. Daarnaast is deze BH is super veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Welke kleur is jouw favoriet?

Cassiopee naadloze beugel BH

Deze prachtige donkerrode tint is super warm. In combinatie met sierlijke broderie is deze BH super chique. Empreinte staat bekend om haar slanke silhouet en goede steun. Combineer deze BH met een bijpassende slip naar jouw keuze voor een volledige look.

Welke bestseller is jou favoriet? Bekijk ons volledige aanbod op onze site. En stay tuned want ook de nieuwe collecties van 2024 druppelen weer langzaam binnen. Wij kunnen niet wachten!