Onderrok en Onderjurk

Aantal items: 4

Van hoog naar laag sorteren
  Satin Deluxe Onderrok
  Hanro Ondermode Satin Deluxe Onderrok
  € 65,00
  Satin Deluxe Onderjurk
  Hanro Ondermode Satin Deluxe Onderjurk
  € 95,00
  Satin Deluxe Onderjurk
  Hanro Ondermode Satin Deluxe Onderjurk
  € 95,00
  Satin Deluxe Onderrok
  Hanro Ondermode Satin Deluxe Onderrok
  € 65,00

Aantal items: 4

per pagina

Onderrokken

Een onderrok wordt gedragen om een glad silhouet onder de rok waarin jij wilt stralen te creëren. De onderrokken die Annadiva aanbiedt zijn gemaakt van Viscose. Viscose is een natuurlijk materiaal wat er voor zorgt dat de rokken antistatisch zijn. Het voordeel hiervan is dat de rok niet omhoog kruipt en er van alles aan blijft plakken.

Verschillende kleuren

Kies voor een zwarte onderrok onder een donkere rok en een crèmekleurige onderrok bij lichtere kleuren, omdat deze kleur niet doorschijnt. Een onderrok is ideaal om te dragen onder een jurk die licht doorschijnt of niet helemaal lekker op de huid valt.

Waarom een onderrok?

Soms zijn jurken van een bepaalde stof gemaakt, waardoor deze de neiging heeft tegen je benen aan te plakken. Een onderrok kan dit voorkomen. Door een onderrok onder jouw jurk of rok te dragen kan het materiaal van de jurk of rok net wat vloeiender vallen. Voornamelijk wanneer je bijvoorbeeld een bruiloft of ander chique evenement hebt, is het van belang dat jouw jurk mooi langs je lichaam valt. Ook kan een onderrok voorkomen dat je huid gaat irriteren door een bepaalde stof uit jouw jurk of rok.

Combineer de onderrok met naadloos ondergoed

Wil jij graag comfortabel ondergoed dragen onder de rok dat niet tekent? Ga dan voor naadloos ondergoed, dat onzichtbaar is onder kleding. Let er daarnaast op dat je onderrok zo min mogelijk naden heeft. Dan zal je rok of jurk namelijk het meest vloeiend vallen.

Onderjurken

Onderjurken. Ze hebben eigenlijk alleen maar voordelen. Het voornaamste voordeel van de onderjurk is dat de jurk waarin jij wilt stralen veel mooier zal vallen. Omdat de onderjurk één geheel is, in één kleur en één kwaliteit met zo min mogelijk naden, zal je het ondergoed niet door de jurk heen zien. Daarnaast wordt je figuur op de juiste plekken geaccentueerd bij het dragen van een onderjurk. Een onderjurk biedt ook comfort, doordat de jurk op de juiste plek blijft zitten en niet continu naar beneden getrokken hoeft worden. De onderjurken die Annadiva aanbiedt zijn gemaakt van Viscose. Viscose is een natuurlijk en zacht materiaal wat er voor zorgt dat de onderjurk antistatisch is.

Deze kleur onderjurk kun jij het beste dragen

De nude kleurige onderjurk wordt het meest aangeraden om te dragen onder een lichte jurk. Deze kleur komt vaak met de huid overeen, waardoor de randen van de jurk minder opvallen. Indien de voorkeur niet bij huidkleurige onderjurken ligt, raden wij te gaan voor een rode of crème onderjurk. Tip: draag geen wit onder wit. Wit heeft een groot contrast met de huid, waardoor de onderjurk extra zal opvallen onder de jurk. Onder donkere of zwarte jurken, wordt een zwarte onderjurk het meest aangeraden.

Hanro onderjurk

Een populaire onderjurk die wij veel verkopen bij Annadiva is van het merk Hanro. Hanro staat bekend om het gebruik van fijne, zachte stoffen die van goede kwaliteit zijn.

Persoonlijk advies over de onderrok en onderjurk

Twijfel je over welke maat onderrok of onderjurk jij moet aanschaffen of heb je een andere vraag hieraan gerelateerd? Kom dan zeker eens langs in een van onze winkels voor persoonlijk advies van onze lingeriestylisten. Geen tijd om langs te komen? Je kunt ook altijd mailen/bellen en/of chatten met de medewerkers van onze klantenservice. Wij helpen jou graag aan de perfecte onderkleding!