Sport Sale

Aantal items: 14

Van hoog naar laag sorteren
    The Game Voorgevormde Sport BH
    PrimaDonna Sport The Game Voorgevormde Sport BH
    € 102,00 € 81,95 Sale
    The Game Sport BH Zonder Beugels
    PrimaDonna Sport The Game Sport BH Zonder Beugels
    € 91,90 € 73,95 Sale
    The Game Sport BH
    PrimaDonna Sport The Game Sport BH
    € 102,00 € 81,95 Sale
    Voorgevormde Sport BH Zonder Beugels
    Panache Sport Voorgevormde Sport BH Zonder Beugels
    € 62,00 € 49,95 Sale
    Sonic Voorgevormde Sport BH met Spacer Cups
    Freya Active Sonic Voorgevormde Sport BH met Spacer Cups
    € 65,95 € 32,95 Sale
    The Sweater Voorgevormde Sport BH
    PrimaDonna Sport The Sweater Voorgevormde Sport BH
    € 84,95 € 41,95 Sale
    Epic Voorgevormde Sport BH
    Freya Active Epic Voorgevormde Sport BH
    € 64,95 € 31,95 Sale
    The Game Sportlegging
    PrimaDonna Sport The Game Sportlegging
    € 96,90 € 77,95 Sale
    Voorgevormde Sport BH Zonder Beugels
    Panache Sport Voorgevormde Sport BH Zonder Beugels
    € 62,00 € 49,95 Sale
    Voorgevormde Sport BH
    Panache Sport Voorgevormde Sport BH
    € 65,00 € 51,95 Sale
    Sportlegging Massage Driekwart
    Anita Active Sportlegging Massage Driekwart
    € 89,95 € 44,95 Sale
    Voorgevormde Sport BH Zonder Beugels
    Panache Sport Voorgevormde Sport BH Zonder Beugels
    € 62,00 € 49,95 Sale
    Korte Sportlegging Massage
    Anita Active Korte Sportlegging Massage
    € 79,95 € 39,95 Sale

Aantal items: 14

per pagina

Sale sport

Sporten is niet alleen heel erg leuk, het is ook nog eens gezond! De basis van een fijne work-out is fijne sportkleding. Bij Annadiva helpen wij je hier graag bij. Wij hebben een ruim assortiment aan sportkleding. Of je nou op zoek bent naar een fijne sport BH of een sportslip, legging of sporttop zoekt, bij Annadiva hebben we het allemaal! Wij hebben een uitgebreide collectie die met grote regelmaat wordt aangevuld met de allernieuwste trends. De oudere collectie verkopen wij dan vaak met korting. Hierdoor kunnen ook vrouwen die wat minder te besteden hebben of gewoon simpelweg van korting houden, genieten van de allerfijnst en mooiste sportkleding! Bekijk ons uitgebreide sale assortiment en kies jouw favorieten.

Sportkleding met korting

Bij Annadiva kun je jouw gehele sportoutfit scoren. Dit begint natuurlijk bij de basis; fijne sportlingerie. Een sport BH biedt de juiste ondersteuning tijdens jouw work-out. Sport BH’s zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten. Bij Annadiva vinden wij het belangrijk dat iedere vrouw, ongeacht haar maat, een fijne sport BH kan dragen. Vandaar dat wij een ruime maatboog aanbieden. Zo is er voor iedere vrouw wel een passende sport BH verkrijgbaar. Wil je jouw sportoutfit helemaal compleet maken? Koop er dan een leuke sportslip of sporttop bij. Wij hebben verschillende leuke setjes verkrijgbaar, waarmee je super trendy door de sportschool kunt lopen. Maak je look af met een leuke sporttop. Koop jouw sportkleding uit de nieuwste collectie of shop met leuke kortingen!

SportBH’s met korting

Zoals al eerder vermeldt is een sport BH de ultieme basis van een fijne work-out. Wij hebben een ruim assortiment. Ga jij bijvoorbeeld voor een effen, zwarte sport BH of ga je liever out of the box met een sport BH met opvallende print en/of opvallende kleur? De keuze is aan jou! Wanneer je een sport BH aanschaft is het belangrijk te letten op de steun die deze sport BH biedt. Bij Annadiva werken we met verschillende intensiteitslevels. Deze intensiteitslevels zeggen iets over de stevigheid en steun die de sport BH biedt. Doe je bijvoorbeeld aan yoga? Dan is een sport BH met intensiteitslevel 1 waarschijnlijk al voldoende voor, maar doe je bijvoorbeeld aan hockey of boksen? Dan kun je beter gaan voor een sport BH met een hoger intensiteitslevel zoals level 3 of 4. Een hoger intensiteitslevel betekent vaak dat de stof wat minder rekbaar is, waardoor je borsten nog beter op de juiste plek blijven zitten. Draag je de verkeerde sport BH of überhaupt geen sport BH? Dan kan dit schadelijk zijn voor je borsten. Je kunt pijnlijke borsten krijgen door het op en neer schudden en tevens kunnen je borsten eerder gaan hangen wanneer je niet voldoende ondersteuning krijgt.

Sport merken met korting

Nadat je jouw intensiteitslevel hebt bepaald, is het belangrijk om een sport BH in de juiste maat aan te schaffen. Veel vrouwen schaffen een BH aan in de verkeerde maat, zeker in de sale. Het is echter niet aan te raden een maatje groter of kleiner te kopen dan je gewend bent, puur omdat deze BH in de korting is. Een BH die niet juist aansluit zal uiteindelijk niet de juiste steun bieden of zelfs kunnen irriteren. Goedkoop is in dat geval dus duurkoop. Koop alleen een sport BH in de sale wanneer deze het juiste intensiteitslevel heeft en in jouw maat verkrijgbaar is.

Een populair merk als het aankomt op sport BH’s is Panache. Panache staat bekend om de kwalitatief goede sport BH’s voor vrouwen met een grotere cupmaat. Het merk focust zich op het ontwerpen van de juiste modellen en pasvorm én wil hierin ook echt de beste op de markt zijn. De stevige sport BH’s van Panache zijn verkrijgbaar in vele kleuren en printjes. Ook heb je de keuze uit sport BH’s met of zonder beugel. Ook Freya Active brengt fijne sportkleding op de markt. De sport BH’s van Freya Active bieden dezelfde fijne steun als de BH’s van Freya Lingerie. Ten slotte is Anita Active een fijn merk met mooie en comfortabele sportkleding en sportBH’s. Voor ieder is er wel een passende sport BH verkrijgbaar bij Annadiva!,/p>

Sport BH’s met korting kopen

Ga jij dit seizoen voor een opvallende sport BH met een knalkleur of hou je het liever bij basic en ga je voor een zwarte BH? De keuze is aan jou! Shop jouw sportkleding met korting bij de webshop van Annadiva of kom langs in een van onze winkels