PrimaDonna Twist Lingerie

PrimaDonna Twist

PrimaDonna Twist is het jongere zusje van het zeer bekende lingeriemerk PrimaDonna. De lingeriecollectie van PrimaDonna Twist is jong, modern en toch chic. Een PrimaDonna Twist BH is ideaal voor als je op zoek bent naar dezelfde hoge kwaliteit en goede pasvorm als PrimaDonna, maar liever voor een andere uitstraling kiest. PrimaDonna Twist heeft een jongere doelgroep wat ook goed terug te zien is in de collectie. De collectie breidt zich ieder jaar meer uit en speelt altijd in op de laatste trends. Het is een veelzijdige collectie, zo is er voor ieder wat wils.

PrimaDonna Twist collectie

Net als het merk PrimaDonna kun je bij PrimaDonna Twist rekenen op een goede pasvorm en de toepassing van de mooiste en beste materialen. PrimaDonna Twist BH's zijn vaak voorgevormd. Specifiek de PrimaDonna Twist balconette BH is populair bij veel vrouwen. Een balconette BH heeft een lage pasvorm, hierdoor zijn de borsten aan de bovenkant niet bedekt. De borst valt vaak voor de helft tot drie kwart in de cup. De balconette BH biedt voldoende steun voor een grotere borst, zonder de hele borst te bedekken. Hierdoor kun je een mooi en bescheiden decolleté creëren.

In de collectie van PrimaDonna Twist zijn veel verschillende series te vinden die erg speels en opvallend zijn. De collectie van PrimaDonna Twist is erg uiteenlopend. Het woord ‘basic’ komt niet veel terug in de collectie. Vrijwel elke BH van PrimaDonna Twist heeft een leuke opvallende kleur of is bewerkt met luxueus kant voor een verleidelijke look. Bekende series uit de PrimaDonna collectie zijn de I Want You en de A La Folie series. In elke serie zijn verschillende modellen BH’s en slips te vinden. Zo kun jij het perfecte model vinden dat bij jou past in de gewenste kleur of print.

PrimaDonna Twist voor grotere maten

Net als PrimaDonna, is ook PrimaDonna Twist erg geschikt voor grote cupmaten. Het merk hanteert voor BH’s een maatboog van cup B tot en met cup I. De BH’s van PrimaDonna Twist bieden net als PrimaDonna voldoende steun aan grotere en/of vollere borsten. Ook de slips van PrimaDonna Twist zijn in vele maten verkrijgbaar en hanteren een ruime maatboog. De verschillende slips zijn te verkrijgen in de maten 36 tot en met maat 50.

PrimaDonna Twist bij Annadiva

Annadiva heeft online een erg ruim aanbod aan PrimaDonna Twist lingerie. Maar ook in onze winkels is PrimaDonna Twist te vinden. Mocht je twijfelen over je maat, kom eens langs in een van onze winkels en laat je adviseren. Of kijk op onze adviespagina en bestel je favoriete PrimaDonna Twist lingeriesetje online op Annadiva.nl. Naast PrimaDonna lingerie bieden wij ook een ruim assortiment Prima Donna badmode en sportmode aan.