Fantasie Lingerie

Collectie van Fantasie

Fantasie biedt een uitgebreide collectie aan lingerie. De verfijnde stijlen zijn met zorg en hoogwaardige kwaliteit aan stoffen, ontworpen. Hierdoor biedt de Fantasie collectie moeiteloos ondersteuning en comfort om het beste uit jouw figuur te halen. De collecties worden ontworpen in diverse seizoens- en basiskleuren en zijn verkrijgbaar in de cupmaten cup B t/m K. De omvangmaten lopen van 65 t/m 85. Daarnaast biedt Fantasie ook tussenmaten als DD en FF. In de collectie vind je prachtige BH's. Zo vind je onder andere beugel BH’s, full cup BH’s, voorgevormde BH’s, balconette BH's en niet voorgevormde BH’s in de uitgebreide collectie. Binnen iedere collectie worden er ook meerdere slips uitgebracht. De verschillende slips die Fantasie aanbiedt zijn; rioslip, tailleslip, string en short. Zo kun jij de perfecte BH en slip kiezen die bij jou past.

Over Fantasie

Fantasie is onderdeel van het moederbedrijf Wacoal samen met de merken Elomi en Freya. Wacoal is een bedrijf dat begrijpt wat lingerie kan betekenen voor een voller figuur en voor jouw zelfvertrouwen. Fantasie is sinds 1951 een vooraanstaand lingeriemerk onder vrouwen. Fantasie heeft vakkundig getailleerde lingerie en is speciaal ontworpen om ook de grotere borsten genoeg ondersteuning te geven.

Het doel van Fantasie is om perfect passende lingerie te bieden die past bij jouw dag en je te helpen om gemakkelijk en elegant te switchen tussen iedere outfit en gelegenheid. De modellen zijn ontworpen om ondersteuning en comfort te bieden en dit ook nog eens in een prachtige stijl!

Side Support

De Side Support BH is naar eigenzeggen de favoriete BH door de geliefde vorm. Door de twee verschillende vormen, is er een perfecte fit voor elke vrouw. De Side Support BH heeft nog een vierde vulling aan de zijkant van de cup, dat de borsten extra naar voren duwt. Hoe jij kunt weten of dit de perfecte BH voor jou is? Houdt je armen gestrekt naar voren alsof je een auto bestuurt. Voel je het schuren tussen je borst en je arm? Dan is deze BH goed om te proberen!

Fantasie lingerie bij Annadiva

Bestel nu online jouw favoriete Fantasie lingeriesetje. Ben je onzeker over de juiste maat? Raadpleeg dan ons cupmaat advies of neem contact op via de mail, de chatfunctie op onze site of telefonisch. Je kunt natuurlijk ook langsgaan bij onze verkooppunten in Den Bosch, Amsterdam en Nijmegen. In onze lingeriewinkels staan we je graag bij met deskundig advies. Voor aanbiedingen kijk op onze outlet pagina. Je vindt bij ons naast Fantasie lingerie ook een ruim aanbod aan Fantasie badmode.