Annadiva Nijmegen

Wil je graag de Annadiva collectie in het echt bekijken? Of wil je graag jouw maat laten opmeten? Kom dan eens langs in onze lingeriewinkel in Den Bosch. Onze deskundige lingeriestylisten staan voor je klaar en helpen je graag met het uitzoeken van een mooie BH, sportBH, bikini, shapewear of beenmode. Wij willen je er graag op attenderen dat de collectie in onze winkel verschilt van de online collectie. Wil je weten of een artikel in de winkel ligt, of heb je een vraag over een bestelling, het assortiment of advies nodig? Bel dan naar onze klantenservice op: 073 - 851 2017 of stuur een mailtje naar info@annadiva.nl. Voor vragen over de winkel in Nijmegen kun je een mailtje sturen naar nijmegen@annadiva.nl 

Openingstijden Nijmegen

Maandag 13.00 tot 17.30
Dinsdag 10.00 tot 17.30
Woensdag 10.00 tot 17.30
Donderdag 10.00 tot 17.30
Vrijdag 10.00 tot 17.30
Zaterdag 10.00 tot 17.00
Zondag 13.00 tot 17.00
 
Adres: Annadiva Nijmegen
Houtstraat 30
6511 JN Nijmegen
Telefoonnummer winkel: 024-3222428

Openingstijden feestdagen

1e Kerstdag - Maandag 25 december 2023 Gesloten
2e Kerstdag - Dinsdag 26 december 2023 Gesloten
Nieuwjaarsdag - Maandag 1 januari 2024 Gesloten

Annadiva Private Label

In 2021 is Annadiva gestart met een eigen badmodecollectie voor vrouwen met een grotere cupmaat. Deze collectie is volledig geïnspireerd op de nieuwste trends en is gemaakt van de fijnste materialen. Inmiddels is ons Private Label uitgebreid met luxe lingerie en nachtmode. Bij Annadiva vinden wij het belangrijk dat iedere vrouw zich prettig voelt in haar eigen lichaam, mooie lingerie kan hier zeker bij helpen. Met een eigen merk vergroot Annadiva de keuze in badmode, lingerie en nachtmode voor vrouwen met een grote cupmaat. Wij luisteren graag naar de wensen van onze klanten. De pasvorm, fijne stoffen, het comfortabele gevoel en de kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. Het merk is exclusief verkrijgbaar bij de winkels en webshop van Annadiva. Ben jij ook benieuwd naar onze eigen collectie? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website bij Annadiva Lingerie en Annadiva Swim.

Hoe bereik ik de Annadiva winkel in Nijmegen?

Annadiva Nijmegen is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit meerdere plaatsen in Nederland gaat er een intercity naar Nijmegen. Plan hier je treinreis.Vanaf station Nijmegen Centraal loop je in ongeveer 10 minuten naar de Annadiva winkel. Vind je dat te ver? Geen probleem. Er vertrekt vanaf het station ook elke 5 minuten een bus richting het centrum. Uiteraard kun je ook gemakkelijk met je auto in Nijmegen komen. Parkeer in een van de vele parkeergarages of in het centrum op straat. De meeste parkeergarages liggen op 10 minuutjes lopen naar de winkel.

Leuk dagje Nijmegen

Nijmegen is een leuke winkelstad. Kom je speciaal voor Annadiva naar Nijmegen, maak van je bezoek dan meteen een leuk dagje winkelen in Nijmegen! Er zijn een hoop leuke boetiekjes en speciaalzaken te vinden, maar ook de grote ketens zijn volop vertegenwoordigd. Bovendien heeft Nijmegen veel gezellige terrasjes, leuke restaurants en eetcafés, en een aantal bijzondere theaters en musea. Kortom, alle ingrediënten voor een gezellig uitje!