Blog

De 10 mooiste BH’s voor de feestdagen

De feestdagen zijn inzicht! Dat is hét moment om te stralen! In deze blog bespreken we de tien mooiste BH’s voor de feestdagen, zodat jij je zelfverzekerd voelt en straalt.

Lees meer

De trend van 2022: bordeaux rode lingerie

Op dit moment komt alle mooie lingerie voor het najaar bij ons binnen en echt alles is prachtig! Bij het zien van deze collecties is er één trend die er echt uitspringt, bordeaux rode lingerie. Wij zetten graag een aantal prachtige collecties in deze kleur voor je op een rijtje.

Lees meer

Onze favoriete basics van dit moment

Een goed gevulde lingerielade bestaat uit trendy lingerie en een aantal goede basics. Benieuwd naar welke basics niet mogen ontbreken in jouw lingerielade? In deze blog laten we je onze favoriete basics van dit moment zien.

Lees meer

De mooiste nachtmode voor dit najaar

Het wordt helaas weer kouder en grauwer buiten en dat betekent dat het najaar voor de deur staat. Wel is het nu tijd om warme en comfortabele nachtmode in te slaan. Dit najaar zijn er weer prachtige items terug te vinden in de collecties. Op zoek naar een kimono, pyjama, negligé of loungewear? Je bent bij Annadiva aan het juiste adres! In deze blog bespreken we een aantal van onze favorieten merken!

Lees meer

Borstkankermaand

Het is alweer oktober en dat betekent dat deze maand in het teken staat van borstkanker. Borstkanker is de meest voorkomende kankersoort onder vrouwen. In deze blog vertellen we je meer over deze kankersoort en hoe belangrijk het is om jezelf te checken.

Lees meer

Sportcollectie najaar 2022

Nu steeds meer vrouwen gaan sporten en fitnessen is de behoefte aan trendy sportkleding nog nooit zo groot geweest. In deze blog bespreken we het belang van goede sportkleding en komen de nieuwste najaarscollecties aanbod. Zodat je geen excuses meer hebt om die ene work-out uit te stellen!

Lees meer

Winkel Amsterdam

Na het openen van een fysieke winkel in Nijmegen en ’s-Hertogenbosch, volgde in 2021 de opening van een winkel in Amsterdam. Lees snel de blogs over onze prachtige winkel in Amsterdam.

Lees meer

Uitgelicht: Hanky Panky

Hanky Panky ondergoed is een must-have voor je garderobe! Benieuwd naar wat het ondergoed van Hanky Panky zo uniek maakt? Lees het in deze blog!

Lees meer