Blog

Nachtmode Essenza 2022

Wist je dat je gemiddeld één derde van je leven in bed door brengt? Daar hoort natuurlijk ook een heerlijke pyjama bij. Ook in de lente & zomer kan een lekker luchtige pyjama niet ontbreken. Daarom laten we je in deze blog onze favoriete nachtmode zien van Essenza.

Lees meer

Badmode Beachlife zomer 2022

Ben jij er klaar voor om te shinen deze zomer? Met de collectie van Beachlife wordt dit heel gemakkelijk! Prachtige prints en een ruim assortiment aan verschillende modellen.

Lees meer

PrimaDonna en Marie Jo Fitguide

Vind jouw geliefde lingerie pasvorm terug in de badmode collectie van Marie Jo en PrimaDonna! Bekijk nu onze fitguide en straal deze zomer langs de waterkant in jouw favoriete top!

Lees meer

Een slip kan veel betekenen voor jouw billen!

Een goed passende slip laat je comfortabel en sexy voelen. Niet alleen is het van belang dat de slip comfortabel aanvoelt, het is ook belangrijk dat deze bij jouw type lichaam past. Wij gaan je hierbij helpen!

Lees meer

Special Edition: Beachlife X Annadiva – Rainbow

Heb jij de Rainbow collectie al voorbij zien komen op onze social media kanalen? En ben jij net als ons ook helemaal verliefd geworden op dit kleurtje en alle modelletjes? Lees dan snel deze blog over deze te gekke collectie!

Lees meer

Lingerie trends voorjaar 2022

Wij worden helemaal blij van alle lingerie, die langzaam aan binnenstroomt. Alleen bij het zien van de nieuwe printjes en vrolijke kleuren krijgen wij een mega zomers gevoel. In deze blog zullen wij de lingerie trends voor deze zomer bespreken!

Lees meer

Marie Jo & L'Aventure lingerie zomer 2022

Een zomercollectie met positieve vibes, wat wil je nog meer? Marie Jo & L’Aventure spelen daar maar al te graag op in, en dat is zeker terug te zien in de zomercollectie van 2022. Door de vrolijke kleuren, printjes en verschillende kanten versieringen krijgen wij gelijk zin in de zomer.

Lees meer

Freya & Fantasie Swim 2022

Eindelijk, daar zijn ze dan, de Freya Swim & Fantasia Swim van 2022. Met deze prachtige collectie vol pareltjes kom jij de zomer sowieso door! De kleurrijke printjes en de perfecte fit supporten jou tijdens ieder avontuur.

Lees meer

Lingerie voorjaar PrimaDonna 2022

Het voorjaar komt langzaam weer onze kant op, wat betekent dat er nieuwe collecties lingerie op de markt komen. Ook PrimmaDonna en PrimaDonna Twist hebben ervoor gezorgd dat wij onze zomerse outfits kunnen stylen met prachtige lingerie.

Lees meer