Blog

PrimaDonna Swimwear 2023

De swimwear collectie voor de zomer van 2023 van het merk PrimaDonna is binnen! Het perfecte merk met badmode voor vrouwen met een grote cupmaat!

Lees meer

Cyell badmodecollectie 2023

De badmode van Cyell staat vooral bekend om de leuke printjes met vaak speelse details. De zomerse kleuren die Cyell in haar badmode collecties gebruikt, maakt iedereen vrolijk.

Lees meer

De complete Annadiva Swim collectie

Na drie lanceringen is de gehele Annadiva Swim collectie nu exclusief online en in de winkels van Annadiva verkrijgbaar. Het is een vrolijke en frisse collectie met een chique twist. Op zoek naar prachtige badmode voor aankomende zomer? In deze blog zetten we de gehele collectie voor je op een rijtje!

Lees meer

Freya en Fantasie lingerie voorjaar 2023

De nieuwste lingerie van Freya en Fantasie komt langzaam aan binnen! Deze collecties zijn perfect voor onder je zomerse outfits. In deze blog laten we een aantal collecties alvast aan je zien.

Lees meer

Bruidslingerie voor onder de jurk van je dromen

Op de belangrijkste dag van je leven mag perfect passende lingerie niet ontbreken. Heb jij de bruidsjurk van je dromen al klaar hangen? Dan is het uitzoeken van bruidslingerie de volgende stap. In deze blog geven we een aantal tips en laten we de mooiste merken zien ter inspiratie.

Lees meer

De mooiste balconette BH’s van dit moment

De balconette BH is favoriet bij veel vrouwen en zo gek is dat helemaal niet. De balconette BH is namelijk geschikt voor vrouwen met een kleinere en grotere cup. Bij velen merken vind je balconette BH’s terug in het assortiment. Benieuwd naar de mooiste balconette BH’s van dit moment? In deze blog zetten we de mooiste voor je op een rijtje.

Lees meer

PrimaDonna voorjaarscollectie 2023!

Prachtige bloemen, ruitjes, stippen en dierenprintjes komen allemaal terug in de zomercollecties van PrimaDonna en PrimaDonna Twist lingerie. In deze blog zetten we acht prachtige modellen voor de zomer van 2023 op een rijtje!

Lees meer

Badmode Beachlife zomer 2023

De eerste collecties van Beachlife zijn al binnen en een groot deel volgt deze maand! Kies jij voor een dierenprintje of toch voor een effen bikini met leuke ruffles? In deze blog ontdek je jouw favorieten.

Lees meer

Marie Jo voorjaarscollectie 2023!

Prachtige broderie, romantische bloemen en zomerse kleuren, de nieuwe zomercollectie van Marie Jo heeft het allemaal! In deze blog zetten we de nieuwe collectie voor je op een rijtje. Zodat jij deze zomer je outfit kan stijlen met prachtige zomerse lingerie.

Lees meer

Annadiva Swim Third Drop

Na het lanceren van al acht prachtige collecties volgt nu het laatste deel van de nieuwe Annadiva Swim collectie. Dit laatste deel bestaat uit drie zomerse collecties. In deze blog ontdek je jouw favoriete items uit het derde deel van de nieuwe Annadiva Swim collectie.

Lees meer