Stay-up Kousen

Aantal items: 10

Van hoog naar laag sorteren

Aantal items: 10

per pagina

Stay-up kousen

Stay-up kousen vallen over de knie en zijn, in tegenstelling tot andere kousen, voorzien van een siliconenrand aan de bovenkant. Hierdoor blijven de kousen goed zitten, zonder dat daar jarretels voor nodig zijn. De meeste stay-up kousen zijn aan de bovenkant bewerkt met een band of een strook kant, waardoor de siliconenrand niet zichtbaar is. Door deze kanten rand krijgt de kous een sensuele look en is deze mooi af te stemmen met je lingerie. Wanneer je een korte rok of jurk draagt kan het zijn dat deze rand zichtbaar wordt. Dit kan een extra uitdagende look geven aan je outfit!

Stay-up kousen zijn verkrijgbaar in de basiskleuren zwart, beige en blauw. Deze kleuren zijn te matchen met elke andere kleur en kleding. Hierom zijn dit basics voor in elke lingerielade.

Stay-up kousen aantrekken

Stay-up kousen dienen hetzelfde worden behandeld als panty's. Hierom dien je er extra voorzichtig mee om te gaan om ladders en halen te voorkomen. Wij geven je graag een aantal tips hoe je jouw stay-up kousen kunt aantrekken zodat ze de hele dag goed blijven zitten!

  1. Je kousen trek je het gemakkelijkste zittend aan
  2. Rol de kous op tot aan het voetje en steek je voet in de kous tot aan de naad
  3. Rol nu langzaam de kous over je voet. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte overhoudt bij de tenen om ze vrij te kunnen bewegen.
  4. Houd het been gebogen en rol de kous voorzichtig door tot over de knie. Zo zitten de kousen precies op de juiste hoogte tijdens bewegingen en wanneer je gaat zitten.
  5. Controleer of de kous overal goed aansluit zonder plooien en de stof gelijkmatig ov jer been verdeeld is.

Stay-up kousen dragen

Om ervoor te zorgen dat de stay-up kous goed blijft zitten gedurende de dag, zijn er een aantal factoren die een rol spelen. De siliconenrand aan de bovenrand van de kous is speciaal ontworpen om de kous omhoog te houden. Deze kan soms plakkerig aanvoelen en glijdt daarom niet van de huid. Draag hierom geen bodylotion op de huid bij het dragen van stay-up kousen. Door de bodylotion wordt de huid glad en hecht de siliconenrand niet goed, waardoor deze af zal glijden. Ook is het belangrijk dat je de juiste maat kousen draagt. Neem de stay-up kousen op je reguliere damesmaat en niet een maat groter of kleiner. Wanneer je een te kleine maat kous draagt staat er meer spanning op de stof waardoor deze niet goed mee buigt met de bewegingen. Hierdoor zal de kous afzakken. Een te grote maat kan aan de bovenkant te wijd zijn waardoor de siliconenrand niet strak genoeg tegen de huid drukt. Hierdoor zal de kous ook afzakken.

Stay-up kousen kopen

Maak je lingeriesetje compleet en style de look af met mooie stay-up kousen. Jouw favoriete stay-up kousen shop je snel en eenvoudig online bij Annadiva! Ontdek de mooiste beenmode merken zoals Oroblu, Wolford en Spanx. Neem ook eens een kijkje bij de panty's en maillots.