Bye Bra

Aantal items: 14

Van hoog naar laag sorteren
  Gala Plak BH
  Bye Bra Gala Plak BH
  € 34,95
  Fashion Tape
  Bye Bra Fashion Tape
  € 12,95
  BH Clips 3-Pack
  Bye Bra BH Clips 3-Pack
  € 9,95
  BH Verlengstukken 3-Pack
  Bye Bra BH Verlengstukken 3-Pack
  € 14,95
  Corrigerende Short
  Bye Bra Corrigerende Short
  € 39,95
  Corrigerende Short
  Bye Bra Corrigerende Short
  € 39,95
  Body Tape
  Bye Bra Body Tape
  € 24,95
  Nipple Covers Satijn
  Bye Bra Nipple Covers Satijn
  € 9,95
  Gala Plak BH
  Bye Bra Gala Plak BH
  € 34,95
  Glam Plak BH
  Bye Bra Glam Plak BH
  € 44,95

Aantal items: 14

per pagina

Over Bye Bra

Bye Bra is jouw geheime oplossing! De producten zijn ontworpen om te dragen voor iedere gelegenheid, waardoor jij je zelfverzekerd voelt. Het team ontwerpt de beste strapless, backless en shapewear oplossingen voor verschillende maten en huidtinten. Hierbij is het voor het merk ook belangrijk om de veiligheid en gezondheid te waarborgen van haar klanten. Zo zijn al hun producten dermatologisch getest en goedgekeurd.

Bye Bra collectie

 • Plak BH’s
 • Tape
 • Dress tape
 • Breast lift tape met nipple covers
 • BH clips
 • BH verlengstukken
 • Nipple covers
 • Shapewear

De Bye Bra collectie zorgt ervoor dat jij zelfverzekerd jouw dag doorkomt. Het merk verkoopt plak BH’s die tot wel 25 keer gebruikt kunnen worden! De cupmaten variëren van cup A tot E. Een uitzondering is de Glam Bra, deze loopt van cup C tot G. De plak BH’s zijn perfect als je een strapless jurkje of een backless topje draagt! Doordat de productlijnen erg minimaal zijn, is er niks onder je kleding te zien!

Ook is tape perfect als je wil dat het onzichtbaar is onder je kleding. De perfecte oplossing voor kleding met een open rug of een strapless topje! De tapes kan je één keer gebruiken. Ook fijn om te weten, de tapes zijn water-, zweet- en feest bestendig!

Ook biedt Bye Bra shapewear aan. Hier hebben zij verschillende collecties in ontwikkeld. Deze variëren van light support tot extra strong support. Hiermee wordt je figuur mooi gestroomlijnd. Vaak zijn deze naadloos en hebben een siliconen strip aan de binnenkant, zodat de shapewear goed op haar plek blijft zitten.

Bye Bra kopen bij Annadiva

Ben je benieuwd naar de collectie van Bye Bra en wil jij ook genieten van de geheime oplossing? Bij Annadiva ben je aan het juiste adres! Door ons ruime aanbod heb jij genoeg keuze! Wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in een van onze winkels waar de lingeriestylisten jou van deskundig advies kunnen voorzien. Heb je geen tijd om langs te komen in een van onze winkels? Geen probleem! Onze klantenservice helpt je graag bij het adviseren van de juiste maat. Shop snel de collectie van Bye Bra bij Annadiva.