Pareo

Aantal items: 23

Van hoog naar laag sorteren
  Playa Del Carmen Pareo
  Fantasie Badmode Playa Del Carmen Pareo
  € 39,95
  Nieuw
  Najac Pareo
  PrimaDonna Swim Najac Pareo
  € 71,90
  Nieuw
  Marjorelle Pareo
  Maryan Mehlhorn Marjorelle Pareo
  € 149,00
  Silence Pareo
  Maryan Mehlhorn Silence Pareo
  € 139,00
  Sunflair Pareo
  Sunflair Sunflair Pareo
  € 44,95
  Latakia Pareo
  PrimaDonna Swim Latakia Pareo
  € 71,90
  Sparkling Jungle Pareo
  Annadiva Swim Sparkling Jungle Pareo
  € 79,95
  On Point Pareo
  Cyell Badmode On Point Pareo
  € 69,95
  Allusions Pareo
  Maryan Mehlhorn Allusions Pareo
  € 139,00
  Sunflair Pareo
  Sunflair Sunflair Pareo
  € 69,95
  Revelation Pareo
  Maryan Mehlhorn Revelation Pareo
  € 149,00
  Purple Swirl Pareo
  Beachlife Purple Swirl Pareo
  € 49,95 € 24,95 Sale
  Bali Pareo
  Annadiva Swim Bali Pareo
  € 69,95 € 48,95 Sale
  Midnight Sparkle Pareo
  Annadiva Swim Midnight Sparkle Pareo
  € 79,95 € 55,95 Sale
  Tropics Pareo
  Annadiva Swim Tropics Pareo
  € 54,95
  Crible Pareo
  Annadiva Swim Crible Pareo
  € 54,95
  Pareo
  Sunflair Pareo
  € 22,95
  Pareo
  Sunflair Pareo
  € 22,95
  Pareo
  Sunflair Pareo
  € 22,95
  Pareo
  Sunflair Pareo
  € 22,95
  Pareo
  Sunflair Pareo
  € 22,95
  Pareo
  Sunflair Pareo
  € 22,95

Aantal items: 23

per pagina

Koop een pareo voor over jouw badpak of bikini

Combineer je bikini, tankini of badpak met de stijlvolle strandaccessoires van Annadiva. Of je nu een pareo of omslagdoek zoekt, Annadiva heeft 't. Bezoek regelmatig onze site en bekijk het nieuwste aanbod in strandaccessoires.

Wat is een pareo?

Wist je dat pareo het Tahitaanse woord is voor omslagdoek? Hiermee verwijst het oorspronkelijk naar een vrouwelijk kledingstuk, waar het vandaag de dag voornamelijk wordt gedragen als strandaccessoire. De pareo kan door de veelzijdigheid echter ook prima op het terras of de boulevard worden gedragen. Soms oogt het juist super chique!

Draag de pareo op verschillende manieren

Een pareo is een echte strand- musthave! De pareo is op zoveel verschillende manieren te dragen, dat je meerdere kledingstukken kunt halen uit één pareo! De eerste mogelijkheid is door de pareo klassiek als omslagdoek om de middel te dragen, waardoor het een rok wordt. Wat voor elk lichaamstype goed werkt is het dragen van de pareo als een jurk, waarbij je de pareo net boven de borsten vastknoopt of de pareo rond de nek wikkelt. Draai hierbij de twee uiteinden van de pareo aan elkaar en voilà. De pareo is dus een super veelzijdige accessoire.

Bekijk ons assortiment pareo’s en vind jouw favorieten. Ga jij voor een leuke bloemenprint of vind jij een effen pareo leuker? Stijl de kleuren van de bikini en pareo op elkaar af of ga juist voor afstekende kleuren. Een lekkere colour-block is nooit weg op het strand. Heb je al een lekker kleurtje? Kies dan voor een neon kleur om jouw huid nog bruiner te laten lijken. Printjes zijn en blijven ook altijd populair. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pareo in de altijd populaire dierenprint? Dierenprintjes gaan nooit uit de mode dus je kunt jouw pareo lekker lang doordragen! Ook tropische printjes, zoals een palmbladeren of bloemenprint blijven de komende jaren nog super populair. Neem snel even een kijkje en zoek jouw persoonlijke favoriet. De keuze is reuze!

Combineer jouw pareo met een leuke bikini of badpak

Uiteraard bieden wij bij Annadiva ook prachtige bikini's en badpakken aan, die jij onder jouw pareo kunt dragen. Vaak hebben merken, zoals PrimaDonna Swim en Beachlife bijpassende pareo's in het assortiment. Deze pareo's kun je vaak goed combineren met een van de bijpassende bikini's. Vaak kun je deze pareo's ook combineren met een bikini uit een andere collectie. Ook van ons eigen merk; Annadiva Swim hebben we prachtige pareo’s in de collectie. Deze pareo’s zijn gemakkelijk combineren met verschillende bikini’s. Zo ga je super stijlvol het strand op!

Zoek je nog een leuke bikini voor onder jouw pareo? Bekijk dan eens de beugel bikini of voorgevormde bikini pagina's. Liever een badpak? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Bekijk ons assortiment pareo's en mix and match erop los! Heb je nog vragen over hoe je jouw pareo het makkelijkst kunt stijlen? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in een van onze winkels. Onze stylisten helpen jou graag aan de perfecte strandoutfit!