Sportslip

Aantal items: 10

Van hoog naar laag sorteren
  Sport Slip
  Panache Sport Sport Slip
  € 26,00
  Sport Slip 1610
  Anita Active Sport Slip 1610
  € 29,95
  The Game Sport Slip
  PrimaDonna Sport The Game Sport Slip
  € 40,90
  Sport Slip 1627
  Anita Active Sport Slip 1627
  € 32,95
  Sport Slip 1627
  Anita Active Sport Slip 1627
  € 32,95
  Sport Slip 1627
  Anita Active Sport Slip 1627
  € 32,95
  Sport Slip
  Anita Active Sport Slip
  € 32,95
  Initiale Sport Slip
  Empreinte Initiale Sport Slip
  € 55,00
  Initiale Sport Slip
  Empreinte Initiale Sport Slip
  € 55,00
  The Gym Sport Slip
  PrimaDonna Sport The Gym Sport Slip
  € 40,90

Aantal items: 10

per pagina

Sportslip dames

Bij het sporten is het belangrijk dat een sportslip comfortabel zit. Het is dan fijn om een slip te dragen waar je je prettig in voelt en waar jij je vrij in kunt bewegen. Bij Annadiva ben jij op de juiste plek, wij hebben een leuk aanbod in sportslips van goede kwaliteit!

Het belang van een sportslip

Sporten speelde nog nooit zo’n grote rol in het dagelijkse leven van een vrouw als nu. Veel vrouwen besteden hun nodige uurtjes in de sportschool of oefenen een andere sport zoals hockey, voetbal of tennis uit. Wanneer je veel uren spendeert aan jouw favoriete sport, is het ook belangrijk om te investeren in een goede sportoutfit. Een sportslip is hier de basis van. Er zijn heel wat vrouwen die in hun string sporten, dit kan echter ook nadelen met zich meebrengen. Zo biedt een sportslip wel optimale bedekking van de billen én is vaak onzichtbaar onder jouw sportlegging. Een string kan wel eens zichtbaar zijn onder jouw sportoutfit, mede door het gebruik van bijvoorbeeld kant. Daarnaast zijn je billen nauwelijks tot niet bedekt bij het dragen van een string. Een ander voordeel aan een sportslip is dat deze is gemaakt van vocht absorberend materiaal. Hierdoor kun jij 100% voor jouw work-out gaan.

Combineer jouw sport slip met een sport BH

Met een sportslip alleen ben je nog niet ready om te gaan sporten. Match jouw favoriete sportslip met een van onze leuke sport BH, sporttop of een fijne sportlegging. Bij Annadiva hebben we verschillende passende sport BH’s die je perfect kunt combineren met jouw favoriete sport slip. Ready? Set! Go!

Fijne merken sport slips.

De sportslips die bij Annadiva verkrijgbaar zijn, zijn afkomstig van gespecialiseerde merken zoals Anita Active en PrimaDonna sport. Laat je inspireren door deze trendy sportmerken! Deze merken hebben al jarenlange ervaring op het gebied van lingerie én sport. Met een van deze sportslips zit je dus zeker goed!

Zwarte sportslip

Niet alleen heb je bij Annadiva de keuze uit verschillende merken, ook qua design hebben wij meer dan voldoende keuze. Een van de populairste slips is de zwarte sportslip. Veel vrouwen geven hier de voorkeur aan omdat deze gemakkelijk te combineren is met een sport BH, sport top en sport legging. Daarnaast voelen veel vrouwen zich prettig in zwarte sportkleding, aangezien je hierdoor vaak optisch slanker lijkt. Ben je niet zo’n fan van een zwarte sportslip? Geen probleem! Bij Annadiva hebben wij ook andere opties. Zo kun je bij ons ook slagen wanneer je de voorkeur geeft aan een wat lichtere kleur, zoals bijvoorbeeld wit. De keuze is reuze!

Advies nodig over jouw sportslip?

Twijfel jij nog over jouw sportoutfit of heb je bijvoorbeeld vragen over de pasvorm van een sportslip? Neem dan vooral contact op met de dames van onze klantenservice! Wij staan klaar om al jouw vragen omtrent de sportslip te beantwoorden. Ook ben je uiteraard welkom in een van onze winkels, waar onze stylisten klaar staan om jou te voorzien van een te gekke nieuwe sportoutfit!