Panache Lingerie

Panache Lingerie

Panache Lingerie is een van de meest gekochte merken door vrouwen met een grotere cupmaat. Het merk focust zich op het ontwerpen van de juiste pasvorm en modellen en wil hierin de beste op de markt zijn. Panache ontwerpt lingerie die geschikt is voor verschillende lichaamsvormen, om ze te ondersteunen en te verbeteren. Naast Panache Lingerie zijn er meerdere merken die zich focussen op dezelfde doelgroep, zoals bijvoorbeeld PrimaDonna en Elomi. Om er zeker van te zijn dat Panache Lingerie altijd voorop loopt in pasvorm en kwaliteit, ontwikkelen en verbeteren ze voortdurend het assortiment. Ook onderscheidt Panache Lingerie zich van de concurrent door de betaalbare prijs en goede prijs/kwaliteit verhouding van de producten. Op deze manier is een Panache BH ook betaalbaar voor vrouwen met een kleinere portemonnee.

Panache BH

Een BH van Panache is voorzien van duurzame en luxueuze materialen zonder in te leveren op comfort. De BH’s van Panache Lingerie zijn speciaal ontworpen voor vrouwen met een grote cupmaat en bieden de benodigde ondersteuning. De BH’s zijn verkrijgbaar in vele verschillende modellen en maten. Het merk hanteert een zeer ruime maatboog van cup D tot en met cup K. In alle cupmaten is er ook een ruim aanbod aan omvangmaten, deze variëren van omvang 60 tot en met omvang 90. Het merk is zich er bewust van dat vrouwen komen in vele verschillende maten. Door deze ruime maatboog te hanteren is een Panache BH geschikt voor vrijwel iedere vrouw met een grote cupmaat, maar ook voor de jongere dames met een grote cupmaat en een kleine omvang.

De collectie van Panache Lingerie

De BH’s van Panache Lingerie zijn kenmerkend door het gebruik van luxe kanten details en hebben daardoor een romantische uitstraling. De BH’s zijn verkrijgbaar in vele kleuren en modellen en zijn allemaal verkrijgbaar in de ruime maatboog van Panache Lingerie. Bij elke BH zijn er meerdere bijpassende slips verkrijgbaar zodat jij de set kunt samenstellen die bij jouw lichaamstype past. Naast de kanten BH’s heeft Panache Lingerie ook voldoende BH’s met een gladde cup. Door deze gladde cup zijn ze perfect om te dragen onder een T-shirt en zijn ze niet zichtbaar.

Panache Sport

Naast de prachtige lingerie van Panache Lingerie heeft het merk ook een lijn sportkleding. De sport BH’s van Panache zijn net als de BH’s voorzien van luxe en duurzame materialen met een fijne pasvorm. De sport BH’s bieden vrouwen met een grote cupmaat voldoende ondersteuning waardoor vrouwen zich vrij kunnen bewegen. De sport BH’s vangen de schokken van de bewegingen op en verstevigen de rug.

Panache Lingerie bij Annadiva

Annadiva heeft online een ruim assortiment aan Panache Lingerie. Heb jij jouw favoriete lingeriesetje gevonden? Bestel hem nu online op onze website. Ben je onzeker over de juiste maat? Raadpleeg dan ons cupmaat advies of neem contact op via de mail, de chatfunctie op onze site of telefonisch. Mocht je op zoek zijn naar outlet voordeel, kijk dan even in onze sale voor actuele aanbiedingen.

Naast Panache Lingerie vind je bij ons ook de prachtige collecties van Panache Sport.