Lejaby

Aantal items: 8

Van hoog naar laag sorteren

Aantal items: 8

per pagina

Maison Lejaby lingerie

Maison Lejaby is een Frans modehuis dat sinds 1930 gespecialiseerd is in lingerie. Door de vele kennis en ervaring hebben zij een ambachtelijke werkplaats opgebouwd in Lyon waar lingeriespecialisten zorgen voor de beste kwaliteit. Met respect voor tradities, word de definitie van hoofwaardige lingerie herschreven met de beste materialen, perfecte pasvorm en nauwkeurige snitten. Maison Lejaby biedt een lingerie garderode die geschikt is voor elke gelegenheid en iedere dag. Unieke items gemaakt van de beste materialen uit Europa, gecombineerd met traditionele kennis en ervaring, omvatten de collectie van Maison Lejaby.

Slips van Lejaby

De prachtige onzichtbare slips van Lejaby zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Deze slips zijn verkrijgbaar in de basickleuren zoals wit, zwart en beige. Hierdoor zijn deze slips met iedere BH of top te combineren en te dragen onder elke outfit, super handig! Deze naadloze slips, hebben zoals de naam het al zegt, geen naden. De slips zijn onzichtbaar onder je kleding en dus perfect om te dragen onder een strakke rok of broek. Daarnaast is dit ondergoed gemaakt van een zachte en fijne stof, waardoor het ook nog eens heerlijk comfortabel draagt. Bekijk ook eens ons totale overzicht van naadloos ondergoed.

De slips van Lejaby zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een classic slip maar ook een comfortabele tailleslip. De classic slip is een van de meest gedragen modellen slips door vrouwen. Deze slips bedekken de billen vrijwel volledig en zijn te dragen onder elk soort kledingstuk. Maar ook de tailleslip is tegenwoordig enorm populair. Een tailleslip valt hoger op te taille waardoor het comfortabel aanvoelt en je minder kans hebt tot afzakken. Ook kiezen vrouwen graag voor een tailleslip omdat deze de buik verhult. Hiermee kan er een gestroomlijnd silhouet worden gecreëerd.

Lejaby online bij Annadiva

De mooie maar ook zeker comfortabele collectie van Maison Lejaby vind je online bij Annadiva. Ben jij op zoek naar naadloos ondergoed met een fijne pasvorm en strakke look? Dan is Maison Lejaby zeker iets voor jou. Shop snel en gemakkelijk jouw favoriete slip online bij Annadiva. Combineer deze slip met een BH naar keuze van de mooiste merken zoals Marie Jo, PrimaDonna, Freya, Panache en Elomi. Bekijk ook eens ons totale overzicht van BH's en shop jouw favoriet!