Megami

Aantal items: 6

Van hoog naar laag sorteren
  Salsa Soft Cup BH
  Megami Salsa Soft Cup BH
  € 75,00
  Salsa Slip
  Megami Salsa Slip
  € 29,00
  Lambada Soft Cup BH
  Megami Lambada Soft Cup BH
  € 75,00
  Lambada Slip
  Megami Lambada Slip
  € 29,00
  Lambada Soft Cup BH
  Megami Lambada Soft Cup BH
  € 75,00
  Lambada Slip
  Megami Lambada Slip
  € 29,00

Aantal items: 6

per pagina

Megami

Megami is een krachtig merk dat ervoor staat om vrouwen zelfverzekerd en goed te laten voelen over zichzelf. Dit komt ook in de naam terug. Zo betekent Megami ‘Vrouwelijke Godin’ in het Japans. Met een woordspeling met Megami krijg je Mega – Me, wat staat voor ‘super me’. Ze ontwerpen speciaal voor vrouwen die met borstkanker te maken hebben. Zo willen ze modieuze en kwalitatieve collecties aanbieden om ervoor te zorgen dat zij zich goed voelen over zichzelf. Een inspirerend beeld zijn voor vrouwen staat bij dit merk dan ook centraal. De lingerie van Megami is verkrijgbaar in cup A t/m D.

Maatbereik Megami

De maten die Megami aanbiedt staan hieronder weergegeven.

BH cup 75A – 80A – 85A – 90A BH cup 75B – 80B- 85B – 90B – 95B BH cup 75C – 80C – 85C – 90C – 95C BH cup 75D – 80D – 85D – 90D

Collectie van Megami

Megami richt zich op het ontwerpen van prothese BH's. Naast dat het een hoog comfortgehalte biedt, heeft het ook een modieuze touch! Als je niet zou weten dat het een prothese BH is, zou je het niet zien. De BH’S hebben mooi zacht kant over de BH heen. Door de zachte soepele stof zijn het ook zeer fijne BH's om te dragen. De materialen waarmee de BH’s worden gemaakt zijn van hoge kwaliteit en zo duurzaam mogelijk gemaakt. De BH’S zijn wat hoger uitgesneden, wat ervoor zorgt dat eventuele littekens niet zichtbaar zijn. Daarnaast hebben de prothese BH’s voorgevormde prothesehoesje aan beide kanten. De BH’s hebben geen beugels, maar bieden wel genoeg ondersteuning gedurende de dag.

Megami Slips

Met een bijpassende slip voel jij je extra mooi. Ook de slips zijn gemaakt van het superzachte kant dat ook verwerkt is in de BH’s. Dit maakt de slips super comfortabel om te dragen. Bij de collectie Salsa loopt het kant door over de gehele slip. Dit is niet het geval bij de collectie Lambada. Zo heeft deze slip effen materiaal wat ook erg comfortabel is.

Megami bij Annadiva

Ben je niet helemaal of de BH goed past of welke cupmaat voor jou perfect is? Raadpleeg dan ons cupmaat advies of neem contact op met onze klantenservice via de mail, de chatfunctie of telefonisch. Zij helpen jou graag om ervoor te zorgen dat jij de perfecte prothese BH vindt en je zelfverzekerd door de dag heen gaat. Ook kan je langsgaan in onze winkel in Den Bosch, Amsterdam en Nijmegen. Zij helpen jou graag met hun deskundige advies en bij het passen van verschillende prothese BH’s.