Corrigerend Ondergoed Advies

De afgelopen jaren is de populariteit van corrigerend ondergoed, ook wel shapewear genoemd, enorm toegenomen. Tegenwoordig is voor iedere lichaamsbouw het perfecte corrigerend ondergoed te vinden. Shapewear heeft niet alleen het doel om ‘probleemzones’ te verhelpen. Het wordt ook veelvoudig gebruikt om een gladgestreken silhouet te creëren en cellulitis te verbergen, zodat jouw favoriete strakke jurkje je nog mooier staat. Kortom, het juiste corrigerende ondergoed helpt jou om je mooi en zelfverzekerd te voelen!

Shapewear is voor iedereen!

Corrigerend ondergoed is verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten. Ieder type shapewear heeft een ander effect en kan onder verschillende kledingstukken worden gedragen. Bij Annadiva hebben wij verschillende soorten corrigerend ondergoed:

Het juiste shapewear

Slimming level corrigerend ondergoed

Light Voor wie niet op zoek is naar speciale support, maar wel graag haar probleemgebieden bedekt. Zeg maar vaarwel tegen knellende elastieken randjes en zichtbare ondergoed lijntjes. Ideaal voor dagelijks gebruik!
Medium Shapers die je een mooi, gestroomlijnd silhouet geven, zonder in te leveren op comfort. Deze shapers geven je een lekker "ingepakt" gevoel en bieden precies genoeg steun om je de hele dag zelfverzekerd te voelen.
Super De klassieke shapewear met extra ondersteuning voor probleemgebieden als buik, billen en lovehandles. Draag deze shapewear om er geweldig uit te zien in die strakke broek of dat leuke jurkje.
Super duper De meest krachtige shapewear voor een speciale gelegenheid. Transformeert je lichaam door extra in te werken op je probleemgebieden.

Meest geschikte shapewear voor jou

Benieuwd naar welk soort shapewear het meest geschikt is voor jouw lichaamsbouw en wensen? Bekijk dan snel onderstaande tabel!

Shapewear advies

Pasadvies corrigerend ondergoed

•    Advies 1: Let erop dat je scherpe voorwerpen als ringen, armbanden en horloges afdoet voordat je je corrigerende ondergoed aantrekt om beschadigingen te voorkomen. Wees ook voorzichtig met lange nagels.
•    Advies 2: Stap bij het aantrekken altijd ín het product in plaats van het over je hoofd aan te trekken; óók bij hemdjes en jurkjes. Het is niet alleen makkelijker, maar versterkt ook het slimming effect van de shapewear. Let op: sommige producten hebben een sierrand. Trek hier niet aan bij het aantrekken, anders heb je de kans dat deze afscheurt.
•    Advies 3: Bij corrigerend ondergoed met pijpjes plaats je eerst het pijpje op je bovenbeen tot op de juiste hoogte. Daarna trek je voorzichtig het broekgedeelte over je heupen en billen.
•    Advies 4: Corrigerend ondergoed met een hoge taille vouw je bij elkaar en trek je eerst aan als een gewone slip. Daarna vouw je de taille omhoog over je buik.
•    Advies 5: Om ervoor te zorgen dat een hogetaille slip goed blijft zitten, kun je de rand onder je BH band stoppen. Om een corrigerend hemdje op zijn plaats te houden, stop je deze in je onderbroek.

Pasadvies panty's

Panty’s trek je eerst over je voet en werk je langs het been omhoog. Trek er dus niet van bovenaf aan om ladders en gaten te voorkomen.

Maat kiezen

Veel vrouwen denken dat ze corrigerend ondergoed in één of meerdere maten kleiner moeten kopen dan ze gewoonlijk dragen. Dit is echter een fabeltje! Je kan corrigerend ondergoed het beste in je reguliere maat kopen. Bij twijfel tussen twee maten koop je zelfs beter de grotere maat. Dit om te voorkomen dat de randjes in de huid snijden of gaan omrollen.

Spanx Maattabellen

Een van de bekendste merken shapewear is Spanx. Gebruik de maattabel hieronder om te bepalen welke maat je nodig hebt. Wanneer je op de grens van twee maten zit, adviseren wij te kiezen voor de grotere maat. Je bovenwijdte meet je over je borsten ter hoogte van je tepels. Je tailleomvang meet je op het punt waar je taille het smalst is. De heupwijdte meet je op het breedste punt van de heupen.

Spanx maattabel XS S M L XL
 EUROPE 32 34 - 36 38 - 40 42 - 44 46 - 48
 Bust IN  31 - 33 33.5 - 35.5 36 - 38  38.5 - 40.5  41 - 43.5
 Bust CM  78.5 - 84 85 - 90 91.5 - 96.5 98 - 103  104 - 110.5
 Waist IN 24.5 - 26.5 27 - 30.5  31 - 33 33.5 - 35.5  36 - 39
 Waist CM 62 - 67.5 68.5 - 77.5 78.5 - 84 85 - 90 91.5 - 99
 Hips IN 32 - 34.5  35 - 37.5  38 - 40.5 41 - 43 43.5 - 45.5
 Hips CM 81.5 - 87.5  89 - 95.5  96.5 - 103 104 - 109 110.5 - 115.5

Persoonlijk advies op afspraak

Wil je een keer een persoonlijk advies ontvangen over het juiste corrigerende ondergoed, dan kun je ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 073 - 8512017 of een email sturen naar info@annadiva.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen in een van onze winkels in Nijmegen, Amsterdam of Den Bosch. Hier helpen onze stylisten jou graag aan de perfecte shapewear!