Minimizer BH

Aantal items: 10

Van hoog naar laag sorteren
  Satin Naadloze Beugel BH
  PrimaDonna Lingerie Satin Naadloze Beugel BH
  € 84,90
  Satin Naadloze Beugel BH
  PrimaDonna Lingerie Satin Naadloze Beugel BH
  € 84,90
  Satin Naadloze Beugel BH
  PrimaDonna Lingerie Satin Naadloze Beugel BH
  € 84,90

Aantal items: 10

per pagina

Beste Minimizer BH

Bij Annadiva hebben wij een ruim aanbod in BH’s. Van voorgevormde, tot beugel BH’s en push-up BH’s. Bij ons kun je het allemaal vinden. Naast veel BH’s om de nadruk op de borsten en het decolleté te leggen, bieden wij ook BH’s aan die de borsten juist kleiner doen ogen. Niet iedere vrouw zit er namelijk op te wachten om een accent op haar decolleté te leggen, of wil simpelweg gewoon dat haar borsten kleiner doen ogen. Voor deze vrouwen hebben wij de minimizer BH in het assortiment!

Minimizer BH; wat is dat?

Veel vrouwen hebben nog nooit van een minimizer BH gehoord, vandaar dat wij graag toelichten wat precies de functie van deze BH is. Een minimizer BH is ontwikkeld om je borsten minder te laten opvallen. Met een minimizer BH lijken je borsten doorgaans één cupmaat kleiner. Door de bredere beugels krijgen je borsten namelijk een plattere vorm, zonder dat de BH knelt. Doordat de beugel breder is worden je borsten verdeeld over een groter oppervlak, hierdoor ogen ze kleiner.

Minimizer BH grote maten

Een minimizer is zeer geschikt voor vrouwen met een grotere cupmaat, zoals cup E , F of G, en zorgt ervoor dat je bovenkleding mooier valt. De minimizer is dus feitelijk de tegenhanger van de push up BH.

Minimizer BH PrimaDonna

Bij Annadiva hebben wij een ruim aanbod minimizer BH’s. Wij bieden verschillende merken en collecties aan. Zo kun je kiezen voor jouw favoriete basis kleur: wit, nude of zwart. Ook kun je kiezen of je voor een geheel gladde cup gaat, of voor een cup met een subtiel bloemenmotiefje. Let vooral ook op de details wanneer je een minimizer BH aanschaft. Sommige BH’s hebben bijvoorbeeld leuke strikjes op de schouderbandjes, waar andere BH’s een leuk diamantje tussen de cups hebben. Bekijk onze ruime collectie met bijvoorbeeld mooie Chantelle BH’s. Chantelle biedt een uitgebreide keuze in minimizer BH's. Ook PrimaDonna heeft prachtige minimizer BH’s in haar collectie.

De voordelen van een minimizer BH

Een minimizer BH is speciaal ontworpen voor vrouwen met grotere borsten. Deze BH geeft je borsten veel support en comfort. De minimizer BH heeft daarnaast vaak zachte en gladde cups, ook heeft deze BH vaak wijde bandjes, waardoor eventueel snijden van de bandjes in de schouders wordt voorkomen. Ga voor heel veel comfort en steun met de minimizer BH. Doordat de minimizer BH vaak gladde cups heeft, staat hij tevens perfect onder een strak t-shirt of hemdje. De minimizer BH kom je dan ook veel tegen in de basic kleuren: nude, wit of zwart. Ideaal toch!?

Waarom kiezen voor een minimizer BH?

Vaak krijgen wij de vraag: waarom zou je een minimizer BH dragen? Het antwoord hierop is heel simpel. Vrouwen met grote borsten hebben soms last van tops die niet mooi vallen. Denk bijvoorbeeld aan een blouse. Wanneer je grote borsten hebt kunnen de knoopjes van de blouse nog wel eens open gaan staan. Met een minimizer BH worden je borsten verdeeld over een groter oppervlak, waardoor deze minder naar voren steken. Hierdoor kan je blouse mooier vallen wanneer je een minimizer BH draagt. Soms kan een minimizer net dat verschil maken dat je knoopjes niet open gaan staan. Bovendien kan een minimizer BH ervoor zorgen dat je minder decolleté krijgt, of het kan vrouwen die zich onzeker voelen over hun grote borsten net wat extra zelfvertrouwen geven.

Minimizer BH trends

Een minimizer BH gaat nooit uit de mode. Wanneer je een goede minimizer BH aanschaft én deze goed verzorgd (zie het kopje met ons wasadvies), zul je lang genieten van deze BH. Wissel jouw minimizer BH eens af met een leuke BH uit onze selectie BH’s voor de grote cupmaat. Zo kun je helemaal wisselen tussen een sexy en super comfortabele look!

Wat is mijn maat?

Weet jij niet zeker wat jouw BH maat is? Geen probleem, wij helpen jou graag bij het zoeken van jouw geschikte minimizer BH maat. Neem een kijkje op onze website, op de pagina ‘cupmaat advies van Annadiva’ helpen we je met het opmeten en berekenen van de juiste maat. We vinden het juiste advies heel erg belangrijk: mocht je er niet uitkomen of twijfel je? Neem dan contact op met de dames van de klantenservice. Wij staan graag voor je klaar bij het kiezen van de juiste maat! Ook ben je uiteraard welkom in één van onze winkels. Onze lingeriestylisten helpen jou graag met het vinden van dé perfecte BH!

Hoe verzorg je jouw minimizer BH?

‘Handle me with softness and care!’ Wil jij zo lang mogelijk genieten van je nieuwe minimizer BH? Zorg ervoor dat je voorzichtig en met liefde met je BH omgaat. Annadiva’s wasadvies:

 • We raden aan om jouw minimizer BH na elke twee draagdagen te wassen. Was bij voorkeur met de hand. Gebruik altijd lauw water (30°);
 • Laat jouw minimizer BH niet te lang weken;
 • Wring jouw minimizer BH niet uit. Uitwringen kan voornamelijk schadelijk zijn voor de beugel in een minimizer BH;
 • Wanneer je voorkeur uitgaat naar de wasmachine, was je lingerie dan altijd in een waszakje (30°). Gebruik alleen fijnwasmiddel en was op een kort programma;
 • Vermijd centrifugeren om het risico op kreuk te beperken;
 • Laat jouw minimizer BH altijd liggen drogen. Niet geschikt voor de droger.