Vossen

Aantal items: 12

Van hoog naar laag sorteren
  Vivienne Badjas
  Vossen Vivienne Badjas
  € 84,99
  Catania Badjas
  Vossen Catania Badjas
  € 69,99
  Rom Badjas
  Vossen Rom Badjas
  € 54,99
  Rom Badjas
  Vossen Rom Badjas
  € 54,99
  Dallas Badjas
  Vossen Dallas Badjas
  € 64,99
  Rom Badjas
  Vossen Rom Badjas
  € 54,99
  Lynn Badjas
  Vossen Lynn Badjas
  € 74,99
  Catania Badjas
  Vossen Catania Badjas
  € 69,99
  Lynn Badjas
  Vossen Lynn Badjas
  € 74,99
  Vivienne Badjas
  Vossen Vivienne Badjas
  € 84,99
  Dallas Badjas
  Vossen Dallas Badjas
  € 64,99
  Pippa Badjas
  Vossen Pippa Badjas
  € 89,95

Aantal items: 12

per pagina

Over Vossen

Vossen is een echte voorloper op luxe badstoffen. Ze mogen zich zelfs de uitvinder van badstof kamer- en badjassen noemen. Hun missie? Op een duurzame manier producten produceren. Het team ontwerpt de mooiste badjassen in verschillende kleuren die helemaal on-trend zijn! Door de lange levensduur heb jij er nog jaren plezier van. Ook hebben ze een super unieke locatie waar ze de badjassen produceren, namelijk in Oostenrijk op een 14.700 hectare park!

Vossen collectie

Door het brede assortiment badjassen, zit er altijd iets voor jou tussen! De maten variëren van S tot XL. In combinatie met het zachte materiaal en de fijne pasvorm, zijn de badjassen van Vossen een plezier om de dragen. Ook is het 100% katoen, waardoor de zachtheid en de kleur behouden wordt! Met de badjassen van Vossen kom jij heerlijk onder de douche uit. Hun ontwerpen zijn geïnspireerd op de nieuwste modetrends, interieurtrends, maar ook de natuur. Kleur staat bij Vossen centraal. Of je een voorkeur hebt voor donkere, lichte of heldere kleuren, Vossen heeft het allemaal. Ze hebben meer dan 130 verschillende kleuren! Ook zijn er verschillende patronen gebruikt in de ontwerpen. Dit zorgt ervoor dat het geen saaie badjas meer is, maar juist een wat speelser ontwerp.

Duurzaamheid

Duurzame producten worden steeds belangrijker. Vossen draagt daar ook een steentje aan bij! De badjassen hebben hoge productienormen, waardoor jij van jouw badjas kan genieten. Als jij de producten van Vossen koopt, draag je ook bij aan een goed milieu! Ook zijn de producten 100% vegan en dus vrij van dierlijke stoffen. Doordat de producten van natuurlijke materialen zijn gemaakt, zijn ze ook nog eens super zacht voor je huid!

Veel gestelde vragen

Op hoeveel graden kan ik mijn Vossen badjas wassen?

Om de kwaliteit van jouw badjassen te behouden, is het belangrijk dat je deze op de juiste temperatuur wast. Annadiva raadt aan om je producten tussen de 20°C en 40°C te wassen.

Welk wasmiddel moet ik gebruiken?

Het is allereerst belangrijk dat je witte, licht gekleurde en diepgekleurde kleuren apart wast. Als je gekleurd gaat wassen, dan raadt Annadiva aan om mild wasmiddel te gebruiken die ervoor zorgt dat de kleur wordt behouden. Als je een wasmiddel gebruikt met optische bleekmiddelen, mag je deze alleen voor een witte badstof gebruiken. Bij alle kleuren is het aan te raden om een vloeibaar wasmiddel te gebruiken.

Hoeveel wasverzachter moet ik gebruiken?

De eerste 10 wasbeurten mag je helemaal geen wasverzachter gebruiken. Daarna is het ook niet nodig en raden wij het zelfs aan om het te vermijden. Deze kan zich namelijk gaan hechten aan de badjas en daardoor een negatief effect hebben op het absorptievermogen en de kans verhogen op pluisjes. Heb je een droger? Dan hoef je helemaal geen wasverzachter te gebruiken. Dit komt door de AIRpillow-technologie, waardoor de badjassen zacht en donzig zijn.

Hoe kan je pluizen vermijden?

Nieuwe badjassen hebben de neiging om in het begin iets meer te pluizen. Dit is met name het geval als het hoogwaardige of hoogpolige stoffen zijn. Door de AIRpillow-technologie van Vossen pluizen de producten voor 90% minder. Op lange termijn is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de handdoeken weinig wrijving hebben in de wasmachine.

Vossen kopen bij Annadiva

Badjassen van Vossen shop je snel en eenvoudig online bij Annadiva. Ben je op zoek naar een bijpassende pyjama? Bekijk eens onze volledige nachtmodecollectie van merken zoals Hanro en Antigel.