BH oplossingen

Aantal items: 10

Van hoog naar laag sorteren
  BH Clips 3-Pack
  Bye Bra BH Clips 3-Pack
  € 9,95
  BH Verlengstukken 3-Pack
  Bye Bra BH Verlengstukken 3-Pack
  € 14,95
  Fashion Tape
  Bye Bra Fashion Tape
  € 12,95
  Body Tape
  Bye Bra Body Tape
  € 24,95
  Gala Plak BH
  Bye Bra Gala Plak BH
  € 34,95
  Glam Plak BH
  Bye Bra Glam Plak BH
  € 44,95
  Gala Plak BH
  Bye Bra Gala Plak BH
  € 34,95
  Nipple Covers Satijn
  Bye Bra Nipple Covers Satijn
  € 9,95

Aantal items: 10

per pagina

BH oplossingen

Wil jij een keertje in de zomer een prachtige jurk met een open rug dragen, maar word je gek van je BH bandjes of de BH band achter op je rug? Geen zorgen! Daar heeft Annadiva de perfecte oplossingen voor! Hierbij heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden, zodat jij er gekleed bijloopt. Jij hebt de keuze uit onder andere plak BH’s, tepelcovers en bodytape.

Welke BH oplossingen zijn er?

 • Plak BH
 • Body tape
 • Dress tape
 • Breast lift tape met nipple covers
 • BH clips
 • BH verlengstukken
 • Nipple covers

Welk merk biedt BH oplossingen aan?

Het merk Bye Bra helpt jou bij het vinden van de perfecte BH oplossing. Door de verschillende soorten items die zij aanbieden, loop jij er prachtig bij. Ook voel jij je zelfverzekerd in deze BH oplossingen. De items worden in verschillende maten en huidtinten aangeboden, waardoor dit merk voor iedereen perfect is.

Waarom zou ik kiezen voor een plak BH?

Een plak BH geeft jou voldoende ondersteuning én geeft jou dat zelfverzekerde gevoel. Hierdoor kan jij zorgeloos jouw jurkje met een open rug aan, zonder dat er een BH band te zien is. Deze zijn ook naadloos, dus ook onder strakke jurkjes of topjes is dit niet te zien. Ook kan je ze tot 25 keer hergebruiken. Perfect toch?

De voordelen van body tape

Een groot voordeel van body tape is dat het rekbaar is. Hierdoor is het gemakkelijk aan te brengen op je lichaam. Ook is het extra breed, waardoor je niet veel hoeft te gebruiken. Door het ademende materiaal voelt het als een tweede huid. Een ander voordeel is dat de body tape zweet – en waterdicht is. Perfect voor als je een open top hebt voor jouw festivaloutfit! Daarnaast is het ook geschikt voor vrijwel iedere cupmaat!

Hoe werkt dress tape?

Dress tape helpt jou om wat onthullende kledingstukken zelfverzekerder te dragen, zonder dat je BH of huid te veel wordt geshowd. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over een BH die boven je topje uitkomt. Ook blijven de strips niet aan elkaar plakken doordat ze beschermende lagen hebben. Super handig!

Is breast lift tape met nipple covers iets voor mij?

Naast dat breast lift tape met nipple covers ervoor zorgen dat je een jurkje met een open rug kan dragen, geven ze ook nog eens ondersteuning. Ook zorgt deze voor een lift en geeft de borsten een mooie vorming. Een ander voordeel is dat ze ook naadloos zijn. Hierdoor zijn deze ook niet te zien onder strakke kleding. Ideaal!

Wat zijn BH clips?

Heb je toch liever je normale BH aan, maar wil je dat je BH bandjes niet te zien zijn? Dan zijn BH clips perfect! Deze zorgen ervoor dat je BH bandjes naar elkaar toe worden getrokken. Als je dus een topje aan hebt die smaller is uitgesneden aan de achterkant, zijn de BH bandjes niet te zien. Ideaal!

BH band te strak? Kies voor een BH verlengstuk!

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je BH niet lekker en dus te strak zit. Hiervoor is het BH verlengstuk de perfecte oplossing. Hierdoor hoef jij geen nieuwe BH te kopen, omdat de omvang te klein is! Ook heeft het BH verlengstuk meerdere haakjes, waardoor jij zelf kan bepalen op welk haakje jij hem zet.

Nipple covers zijn de perfecte optie voor elke gelegenheid!

Heb je een topje aan waar je geen BH onder wil? Dan zijn nipple covers de perfecte oplossing om je tepels te beschermen en bedekken. Hierdoor voorkom je dat het materiaal schuurt, wat voor irritatie kan zorgen. De nipple covers kan je gebruiken met jurken, t-shirts en zelfs badpakken. Ook hoef je niet bang te zijn dat je de nipple covers ziet. Deze zijn namelijk onzichtbaar! Daarnaast heeft het gemiddelde weerstand tegen overmatig zweten. Hierdoor blijft alles goed op zijn plek zitten. Een ander voordeel is dat deze nipple covers dikker en breder zijn, waardoor deze perfect zijn voor iedereen!

BH oplossingen bij Annadiva

Bij Annadiva vind je verschillende BH oplossingen die jou helpen zelfverzekerd de dag door te komen. Het is belangrijk om iets te kiezen waar jij je goed bij voelt! Weet je niet helemaal zeker wat er het beste bij jou past? Kom voor advies langs in een van onze winkels. Onze lingeriestylisten helpen jou graag om jouw match te vinden. Geen tijd om naar de winkel te komen? Geen probleem! De dames van de klantenservice helpen jou ook graag verder!