Babybelt

Aantal items: 3

Van hoog naar laag sorteren
  BabyBelt 1708
  Anita Maternity BabyBelt 1708
  € 39,95
  Babybelt 1708
  Anita Maternity Babybelt 1708
  € 39,95
  Babybelt 1708
  Anita Maternity Babybelt 1708
  € 39,95

Aantal items: 3

per pagina

De babybelt: de perfecte ondersteuning tijdens je zwangerschap

De babybelt is een buikband die de buik en rug extra ondersteuning geeft. De belt wordt bevestigd met klittenband, zodat deze versteld kan worden naar de gewenste wijdte en mee kan groeien met de buik. Door de elastische zones is de band ook comfortabel tijdens het bewegen en zitten. De babybelt is gemaakt van ademende microvezel, zodat het niet gaat zweten.

Waarom een babybelt?

Een babybelt ontlast de rug en bevordert een gezonde houding. Hierdoor kunnen eventuele rugklachten worden tegengegaan. Bovendien verlicht een babybelt de zeurende pijn rondom de bekken. Voornamelijk wanneer jij merkt dat je rug wat zeer begint te doen is een babybelt zeer aan te raden. Een babybelt kan al in een vroeg stadium van de zwangerschap worden gedragen. Het is vaak beter om uit voorzorg al een babybelt te dragen, want waarom zou je wachten tot je klachten ontwikkelt? Door de ondersteuning van het weefsel gedurende de zwangerschap krijg je minder klachten en herstel je vaak sneller na de bevalling. Een babybelt ondersteunt namelijk het weefsel, waardoor dit minder beschadigd raakt en je sneller weer in shape kunt komen.

Het is wel van belang dat je jouw babybelt niet iedere dag gedurende de zwangerschap draagt. Het dragen van een babybelt, ook wel buikband genoemd, zorgt er namelijk voor dat je je eigen buikspieren minder effectief hoeft te gebruiken. Hierdoor kunnen deze spieren wat verslappen. Het is daarom van belang dat je het goed afwisselt in dagen dat je de babybelt draagt.

Zwarte babybelt?

De babybelt is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: wit, zwart en nude. Qua samenstelling zijn de babybelts allemaal gelijk. De stoffen die zijn gebruikt, zorgen ervoor dat je huid goed kan ademen waardoor overmatig zweten wordt voorkomen. De babybelt komt in de maten S tot en met XL. De maat die het best bij jou past is afhankelijk van de broekmaat die je doorgaans draagt. De babybelts die wij bij Annadiva aanbieden zijn van het merk: Anita Maternity. Dit merk begeleidt kersverse moeders rondom de zwangerschap, met het aanbieden van fijne lingerie. Hoogwaardige kwaliteit, zachte materialen en comfortabele pasvormen zijn de standaard voor Anita.

Heb jij vragen over het dragen van babybelts? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag bij al jouw vragen! Uiteraard ben je ook altijd welkom in een van onze fysieke winkels, waar onze lingeriestylisten jou graag van persoonlijk advies voorzien rondom de babybelt.

Kijk voor maximaal comfort tijdens de zwangerschap ook even naar ons assortiment zwangerschapsslips!