Babybelt

Aantal items: 3

Van hoog naar laag sorteren
  BabyBelt 1708
  Anita Maternity BabyBelt 1708
  € 39,95
  Babybelt 1708
  Anita Maternity Babybelt 1708
  € 39,95
  Babybelt 1708
  Anita Maternity Babybelt 1708
  € 39,95

Aantal items: 3

per pagina

De babybelt: de perfecte ondersteuning tijdens je zwangerschap

De babybelt is een buikband die de buik en rug extra ondersteuning geeft. De belt wordt bevestigd met klittenband, zodat deze versteld kan worden naar de gewenste wijdte en mee kan groeien met de buik. Door de elastische zones is de band ook comfortabel tijdens het bewegen en zitten. De babybelt is gemaakt van ademende microvezel, zodat het niet gaat zweten.

Waarom een babybelt?

Een babybelt ontlast de rug en bevordert een gezonde houding. Hierdoor kunnen eventuele rugklachten worden tegengegaan. Voornamelijk wanneer jij merkt dat je rug wat zeer begint te doen is een babybelt zeer aan te raden. Een babybelt kan al in een vroeg stadium van de zwangerschap worden gedragen. Het is vaak beter om uit voorzorg al een babybelt te dragen, want waarom zou je wachten tot je klachten ontwikkeld? Door de ondersteuning van het weefsel gedurende de zwangerschap krijg je minder klachten en herstel je vaak sneller na de bevalling.

Zwarte babybelt?

De babybelt is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: wit, zwart en nude. Qua samenstelling zijn de babybelts allemaal gelijk. De stoffen die zijn gebruikt zorgen ervoor dat je huid goed kan ademen waardoor overmatig zweten wordt voorkomen. De babybelt komt in de maten S tot en met XL. De maat die het best bij jou past is afhankelijk van de broekmaat die je doorgaans draagt.

Heb jij vragen over het dragen van babybelts? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag bij al jouw vragen!

Kijk voor maximaal comfort tijdens de zwangerschap ook even naar ons assortiment zwangerschapsslips!