advies

Fitguide bikini's

Het vinden van de perfecte bikini is voor veel vrouwen soms nog best lastig. Er zijn veel verschillende modellen, waardoor de keuze soms moeilijk is. Kun je het beste kiezen voor een zomers printje of toch juist een effen kleur? In deze blog helpen we je bij het vinden van een passende bikini waarin jij deze zomer straalt!

Lees meer

Sportief het nieuwe jaar in

Een nieuw jaar is voor veel mensen ook hét moment voor een nieuwe, frisse start. Veel vrouwen starten het nieuwe jaar met het voornemen om gezonder én fitter te leven. In deze blog delen we graag het belang van goede sportkleding en zetten we de mooiste artikelen voor je op een rijtje, zodat jij motivatie hebt om jouw goede voornemens door te zetten.

Lees meer

Plunge BH of push-up BH?

Je borsten mooier laten uitkomen en een sexy decolleté, dat is iets waar iedere vrouw van droomt. Met een plunge BH of push-up BH kan je dit effect creëren. In deze blog bespreken we het verschil tussen deze twee modellen en laten we je de mooiste BH’s zien.

Lees meer

Verzorg jouw lingerie goed

Het belangrijkste is dat je je lingerie goed verzorgd en met liefde behandeld. In deze blog beantwoorden we de zes meest gestelde vragen over het verzorgen van je lingerie.

Lees meer

Shapewear do's en don'ts

Shapewear wordt gezien als dé must-have voor iedere vrouw! Shapewear, ook wel corrigerend ondergoed genoemd, wint zijn populariteit. In deze blog bespreken we do’s en dont’s voor het dragen van shapewear.

Lees meer

Marjolaine als cadeau voor de feestdagen

Nu we de feestdagen naderen, is het tijd om cadeaus uit te zoeken voor je geliefde of voor jezelf. Wij hebben hét perfecte cadeau voor je uitgezocht. In deze blog bespreken we de nachtmode van Marjolaine als cadeau voor de feestdagen.

Lees meer

De 10 mooiste BH’s voor de feestdagen

De feestdagen zijn inzicht! Dat is hét moment om te stralen! In deze blog bespreken we de tien mooiste BH’s voor de feestdagen, zodat jij je zelfverzekerd voelt en straalt.

Lees meer

Borstkankermaand

Het is alweer oktober en dat betekent dat deze maand in het teken staat van borstkanker. Borstkanker is de meest voorkomende kankersoort onder vrouwen. In deze blog vertellen we je meer over deze kankersoort en hoe belangrijk het is om jezelf te checken.

Lees meer

Winkel Amsterdam

Na het openen van een fysieke winkel in Nijmegen en ’s-Hertogenbosch, volgde in 2021 de opening van een winkel in Amsterdam. Lees snel de blogs over onze prachtige winkel in Amsterdam.

Lees meer