nieuws

Annadiva Swim Second Drop

De eerste lancering is een groot succes! Na alle enthousiaste reacties zijn we benieuwd naar wat jullie vinden van het tweede deel van de collectie. Een collectie met frisse kleuren, zomerse print en luxe stoffen. In deze blog lees je meer over het tweede deel van de collectie.

Lees meer

De nieuwste bikinimodellen van Cyell en Beachlife

De nieuwste badmodecollecties van Beachlife en Cyell komen eraan! Dit seizoen zijn er nieuwe modellen toegevoegd aan de collecties. Benieuwd naar welke modellen dit zijn? In deze blog lichten wij een aantal van deze nieuwe modellen toe.

Lees meer

Annadiva Swim First Drop

Eindelijk is het dan zover, het eerste deel van de nieuwe Annadiva Swim collectie! Een collectie met rijke kleuren, luxe textuurstoffen en nieuwe stijlen. Ben je nieuwsgierig geworden? In deze blog zetten we de eerste vier collecties voor je op een rijtje.

Lees meer

Coming soon - Annadiva Swim 2023

Ook dit jaar lanceert Annadiva een splinternieuwe Annadiva Swim collectie. Het is een vrolijke en frisse collectie met een chique twist! Benieuwd geworden? In deze blog vertellen we je meer over de nieuwe collectie!

Lees meer

Borstkankermaand

Het is alweer oktober en dat betekent dat deze maand in het teken staat van borstkanker. Borstkanker is de meest voorkomende kankersoort onder vrouwen. In deze blog vertellen we je meer over deze kankersoort en hoe belangrijk het is om jezelf te checken.

Lees meer

Winkel Den Bosch

Na groot succes van de Annadiva webshop zijn er meerdere fysieke winkels geopend, waaronder onze prachtige winkel in Den Bosch. Dit jaar bestaat de winkel in Den Bosch 5 jaar! Dat is een extra goede reden om deze winkel in het zonnetje te zetten.

Lees meer

Samenwerkingen Annadiva Swim

De nieuwe badmode van ons eigen merk Annadiva Swim is inmiddels al een tijdje verkrijgbaar én wat gaat het hard! De eerste artikelen beginnen bijna uit te verkopen en wij krijgen voortdurend lovende reacties. Super leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met onze badmode collectie!

Lees meer

Special Edition: Beachlife X Annadiva – Rainbow

Heb jij de Rainbow collectie al voorbij zien komen op onze social media kanalen? En ben jij net als ons ook helemaal verliefd geworden op dit kleurtje en alle modelletjes? Lees dan snel deze blog over deze te gekke collectie!

Lees meer

Annadiva lanceert haar eigen lingeriemerk!

Met trots presenteren wij ons eigen lingeriemerk: Annadiva Lingerie! Een basis collectie die is ontstaan vanuit de liefde voor comfortabele, zachte BH’s en slips voor elke gelegenheid en alledag.

Lees meer

De nieuwe Annadiva Swim collectie van 2022!

Yes! Wij zijn super trots dat wij weer een nieuwe collectie van Annadiva Swim lanceren! Jullie reacties op onze lancering vorig jaar waren heel erg positief, wij zijn erg benieuwd wat jullie van deze collectie vinden. In deze blog vertellen wij jullie meer over de verschillende collecties. Enjoy!

Lees meer