Green vibes only!

Bij Annadiva vinden wij duurzaamheid erg belangrijk en daarom dragen we graag bij aan een groenere maatschappij. De badmodecollecties van Annadiva Swim bestaan grotendeels uit duurzame items. Veel collecties zijn gemaakt van maar liefst 79% hoogwaardig gerecycled nylon. Deze collecties zijn in onze webshop gemakkelijk te herkennen aan van het groene duurzaamheidslogo. Onder het motto ‘Voor vrouwen, door vrouwen’ worden de collecties samengesteld en ontwikkeld. Materialen worden met zorg en aandacht geselecteerd. Bovendien worden collecties niet over-geproduceerd om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk verloren gaat én de kwaliteit wordt gewaarborgd. Als aanbieder van lingerie en badmode zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van textiel en volgen wij de richtlijnen van de UPV stichting. Het doel is om minder te vervuilen, meer te hergebruiken en te recyclen. Door het hergebruik van verschillende materialen en een bewuste productie draagt Annadiva bij aan een duurzamere wereld. Hiermee verruimt Annadiva niet enkel de keuze in stijlvolle badmode voor vrouwen met een grote cupmaat, maar helpen wij vrouwen ook om te kiezen voor een groenere optie.

Naast onze eigen duurzame collecties houden wij elk jaar een oude BH actie. Tijdens deze actie kan je jouw oude BH die een tweede leven verdient, inleveren, en ontvang je een voucher van €10,- om te besteden aan een nieuwe BH. Alle oude BH’s worden verzameld en gedoneerd aan Boezemvriendinnen, een organisatie voor vrouwen die het minder bedeeld hebben. Daarnaast gaan we bewust om met het verzenden van onze online bestellingen en aankopen in onze winkels. Onze tassen en verzenddozen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en voorzien van het FSC keurmerk. Ook kunnen online bestellingen worden geretourneerd in onze winkels.

Wij vinden het geven van goed advies erg belangrijk, het doel van Annadiva is dan ook niet voor niets: elke vrouw in de perfecte BH of bikini. Via onze website, maar ook in onze winkels, geven wij gericht advies betreft de maat en pasvorm. Alle producten op onze website zijn voorzien van een duidelijke productomschrijving. Bij de eigen collecties van Annadiva worden ook de maten en de lengte van het model vermeldt, om een zo goed mogelijk beeld te geven betreft de maatvoering en pasvorm. Met de wensen en feedback van onze klanten worden de collecties ontworpen en doorontwikkeld tot de beste versie. Met ons maat- en pasvormadvies helpen we de klant de juiste keuze te maken en het aantal retourzendingen te verminderen.

Onze adviespagina's zijn opgedeeld in verschillende categorieën, waaronder een duidelijk wasadvies. Wij vinden het erg belangrijk dat klanten goed voor hun badmode en lingerie zorgen, "handle me with softness and care". Een handwas met lauwwarm water is niet alleen goed voor je badmode en lingerie, maar is ook nog eens zuiniger en beter voor het milieu. Door je badmode en lingerie goed te verzorgen, verleng je de levensduur van je favoriete items. Mocht je er met onze adviespagina's toch nog niet helemaal uitkomen, dan staan onze ervaren klantenservice medewerkers graag voor je klaar.