Green vibes only!

Bij Annadiva vinden wij duurzaamheid erg belangrijk en daarom dragen we graag bij aan een groenere maatschappij. De badmodecollecties van Annadiva Swim bestaan grotendeels uit duurzame items. Veel collecties zijn gemaakt van maar liefst 79% hoogwaardig gerecycled nylon. Deze collecties zijn in onze webshop gemakkelijk te herkennen aan van het groene duurzaamheidslogo. Onder het motto ‘Voor vrouwen, door vrouwen’ worden de collecties samengesteld en ontwikkeld. Materialen worden met zorg en aandacht geselecteerd. Bovendien worden collecties niet over-geproduceerd om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk verloren gaat én de kwaliteit wordt gewaarborgd. Door het hergebruik van verschillende materialen en een bewuste productie draagt Annadiva bij aan een duurzamere wereld. Hiermee verruimt Annadiva niet enkel de keuze in stijlvolle badmode voor vrouwen met een grote cupmaat, maar helpen wij vrouwen ook om te kiezen voor een groenere optie.

Wij vinden het geven van goed advies erg belangrijk, het doel van Annadiva is dan ook niet voor niets: elke vrouw in de perfecte BH of bikini. Via onze website, maar ook in onze winkels, geven wij gericht advies betreft de maat en pasvorm. Alle producten op onze website zijn voorzien van een duidelijke productomschrijving. Bij de eigen collecties van Annadiva worden ook de maten en de lengte van het model vermeldt, om een zo goed mogelijk beeld te geven betreft de maatvoering en pasvorm. Met de wensen en feedback van onze klanten worden de collecties ontworpen en doorontwikkeld tot de beste versie. Met ons maat- en pasvormadvies helpen we de klant de juiste keuze te maken en het aantal retourzendingen te verminderen.

Onze adviespagina's zijn opgedeeld in verschillende categorieën, waaronder een duidelijk wasadvies. Onze adviespagina's zijn opgedeeld in verschillende categorieën, waaronder een duidelijk wasadvies. Wij vinden het erg belangrijk dat klanten goed voor hun badmode en lingerie zorgen, "Handle me with softness and care". Een handwas met lauwwarm water is niet alleen goed voor je badmode en lingerie, maar is ook nog eens zuiniger en beter voor het milieu. Door je badmode en lingerie goed te verzorgen, verleng je de levensduur van je favoriete items. Mocht je er met onze adviespagina's toch nog niet helemaal uitkomen, dan staan onze ervaren klantenservice medewerkers graag voor je klaar.