Annadiva Swim First Drop

Januari 06, 2023

Eindelijk is het dan zover, het eerste deel van de nieuwe Annadiva Swim collectie! Een collectie met rijke kleuren, luxe textuurstoffen en nieuwe stijlen. Benieuwd naar de eerste collecties? In deze blog zetten we de eerste vier collecties voor je op een rijtje.

In het eerste deel van de nieuwe Annadiva Swim collectie vind je prachtige badmode in rijke kleuren. De collectie straalt elegantie en vrouwelijkheid uit! Er is gekozen voor hoogwaardige en duurzame materialen met voldoende stretch en comfort. Naast bikini’s shop je ook badpakken en trendy strandaccessoires. Er zijn een aantal dingen nieuw dit jaar, zo is de maatboog uitgebreid en zijn er nieuwe modellen toegevoegd.

Midnight Sparkle - Navy

The pearl to my ocean. De Midnight Sparkle collectie is een plaatje! De opvallende shimmer look zorgt voor een chique uitstraling. Ben jij een liefhebber van chique en glamour? Dan is deze collectie gemaakt voor jou! Maak je look compleet met de bijpassende pareo en haarband.

Ocean Blue - Petrol

Nothing but blue skies. De Ocean Blue collectie is uitgevoerd in een trendy petrolkleur. Vamos a la playa in deze trendy petrolkleur! Duik in de zee en laat je door de golven meevoeren naar een onbewoond eiland. Ga voor zwoele zomerdagen. Shop de Ocean Blue collectie nu exclusief bij Annadiva!

Smocky - Olive

Mentally at the beach. De ultieme favoriet van jullie en onszelf keert ook dit seizoen weer terug, de Smocky collectie. De fijne textuurstof verbloemt al je oneffenheden. Daarnaast voelt de luxe textuurstof heerlijk zacht aan op de huid. Deze zomer verkrijgbaar in de kleur Olive, een trendy olijfgroene kleur. Kies jij voor het badpak of toch voor een bikini?

Confidence - Black

I was mermaid for this. Ook nieuw toegevoegd dit jaar is de Confidence collectie. Deze comfy collectie is corrigerend en bezorgd je een zorgeloos gevoel op het strand. De collectie is perfect én flatterend voor elk lichaamstype. Je shopt deze elegante collectie in een tijdloze zwarte kleur. Verschijn met de Confidence collectie vol zelfvertrouwen aan het zwembad. Ga jij voor een corrigerend badpak of is een bikinitop met een corrigerend bikinibroekje meer jouw ding? The choice is yours!

Do we need to say more? Je shopt deze vier collecties nu exclusief online en in de winkels van Annadiva. Stay tuned for the second drop!