Aubade collectie SS23

April 13, 2023

De nieuwste collectie van Aubade staat online en hangt in onze winkels! Aubade staat bekend om haar eindeloze originaliteit, geweldige pasvormen, prachtige series en modellen. Het Franse lingeriemerk biedt optimale luxe, vrouwelijkheid en verleiding. Ben je op zoek naar prachtige exclusieve Aubade lingerie? Wij stellen je graag voor aan de nieuwste collecties.

Flowermania

Een echte must-have voor deze zomer is de Flowermania collectie, uitgevoerd in de kleur Noir. Deze luxe collectie is verrijkt met prachtig kant, verfijnde tule en gouden details, waardoor je een sexy en verleidelijke look creëert. De collectie is gemaakt van gerecycled zwart kant met een bloemenmotief. De collectie bevat een prachtige plunge BH met twee slips. De plunge BH geeft de borst een natuurlijke lift waardoor je een verleidelijk decolleté krijgt. Combineer jij jouw plunge BH liever met de sexy string of met het verleidelijke shortje?

Paradis Exotique

Ervaar dit voorjaar de tropische elegantie van de Paradis Exotique collectie. De verfijnde broderie in een paradijselijk motief geeft je een betoverende uitstraling. De collectie is uitgevoerd in de kleur Amazonia, een prachtige groene kleur. De glanzende finish van de producten geeft je een onweerstaanbare look! De collectie bestaat uit twee BH’s en drie slips. Bekijk de triangle BH en de push-up BH zeker eens.

Paranthèse Tropicale

Deze collectie is uniek zoals nooit te voren. De Paranthèse Tropicale collectie is door de doorschijnende, luxueuze broderie met bladerenmotief extra bijzonder. De collectie is uitgevoerd in de kleur Electric Blue en is voorzien van een prachtig gouden bedeltje tussen de cups. Bij de slips is het bedel op de voorkant verwerkt. De randen van de BH’s en de bovenrand van de slips zijn bewerkt met een kanten strook in een uniek patroon.

Hypnolove

de Hypnolove collectie is verleidelijk en vrouwelijk. De collectie is voorzien van een gouden broderie in een bladerenpatroon, een lust voor het oog! De plunge BH uit de collectie heeft stevige tule cups die versierd zijn met een zwart met gouden bladerenbroderie. De BH is versierd met een zwart strikje en een gouden bedel met zwarovski steentjes. De Hypnolove slips zijn aan de bovenrand afgewerkt met kant en gestippeld tule. In heb midden van de bovenrand zijn de slips versierd met een zwart strikje, echt elegant!

Ben je benieuwd naar de overige collecties van Aubade? Bekijk het ruime assortiment van Aubade op onze website of kom langs in een van onze winkels.