Najaarscollectie Freya & Fantasie 2023

September 28, 2023

De trendy najaarscollectie van Freya en Fantasie is verkrijgbaar! De merken Freya en Fantasie staan bekend om de comfortabele pasvormen en goede kwaliteit. Ook voor dit najaar maken ze dit weer waar. In deze blog nemen we jou mee in de nieuwe collecties!

Offbeat van Freya

Een echte klassieker die bijna elk seizoen terugkomt is de Offbeat collectie van Freya. De items zijn versierd met een kanten bloemenbroderie wat zorgt voor een sexy look. Dit najaar is de Offbeat collectie uitgevoerd in maar liefst 3 kleuren! Namelijk: Chili Red, Pure Water en Rosehip. Doordat deze prachtige kleuren gecombineerd zijn met een fel randje zijn de series stuk voor stuk uniek en krijg je meteen een vrolijk gevoel.

Rose Blossom van Freya

Een opvallende nieuwkomer dit najaar is de Rose Blossom collectie. Deze collectie is uitgevoerd in het zwart, maar is rijkelijk versierd met een rozen bloesem, super schattig! De collectie bevat een T-shirt BH maar ook een transparante plunge BH. De lichtdoorschijnende materialen geven de BH een sexy uitstraling al hellemaal wanneer je deze combineert met een van de bijpassende slips.

Fatale van Freya

Freya staat bekend om haar felle kleurtjes. Ook dit najaar is dit terug te zien in de nieuwe collecties. Zo is de Fatale collectie dit seizoen uitgevoerd in een mooie lichtblauwe kleur genaamd cornflower. Door het vele kant dat terugkomt in deze collectie krijgen de items een sexy uitstraling.

Illusion van Fantasie

De nieuwe Illusion collectie van Fantasie is uitgevoerd in een echte najaarskleur. De kleur Chocolate is zoals de naam al zegt een chocoladebruine kleur. Perfect voor het najaar! De collectie is uitgevoerd met een mooi bloemen patroon en lichtdoorschijnende stukken. Ook voor vrouwen met een grote cupmaat is Illusion lingerie prachtig!

Envisage van Fantasie

Ten opzichte van de najaarskleur van de Fusion collectie springt de kleur Raspberry van de Envisage collectie er helemaal uit. Met deze felle rood-roze kleur ben jij helemaal hip dit najaar! Naast de kleur zit deze collectie ook nog eens super comfortabel en tekent niet af onder je kleding. Superhandig!

Fusion Lace van Fantasie

De Fusion Lace collectie is volledig versierd met mooi kant dat samen met de doorschijnende randen zorgt voor een klassiek effect. De zwarte kleur zorgt ervoor dat de collectie erg tijdloos is en je er dus lang plezier van kunt hebben. Het zilveren detail tussen de cups van de BH’s maakt het helemaal af!

Kortom, genoeg keuze en variatie in deze nieuwe najaarscollecties van Freya en Fantasie. Hopelijk ben jij net zo enthousiast als wij! Benieuwd naar de rest van de collecties? Bekijk snel de collectie op onze webshop of bezoek een van onze winkels.