Najaarscollectie 2023 PrimaDonna en PrimaDonna Twist

September 09, 2023

Het najaar staat weer voor de deur! Ben jij al klaar voor deze koude dagen? Bij Annadiva zijn we dat in ieder geval wel. Met de nieuwe PrimaDonna en PrimaDonna Twist collecties speel je helemaal in op de nieuwste trends van dit najaar. Benieuwd naar de nieuwe collecties? In deze blog zetten we de opvallendste nieuwe collecties voor dit najaar op een rijtje!

Prachtige bloemetjes

Een grote trend dit najaar zijn bloemen. Dit is dan ook veel terug te zien in de prachtige nieuwe collecties van PrimaDonna en PrimaDonna Twist. Bloemenprints kom je veelal tegen in felle kleuren, zoals in de Devdaha en Las Salinas collectie. De kleurrijke bloemen geven echt een knaleffect aan je lingerie en zorgen voor een unieke look.

De bloemen komen niet alleen terug in felle kleuren, maar ook in een mooie broderie met veel details. Dit geeft een sexy karakter zoals terug te zien is in de welbekende Orlando collectie. Een stuk rustiger dan bovengenoemde collecties, maar dat maakt het zeker niet minder mooi. Deze Orlando collectie is dit najaar te koop in de kleur Crazy Blue; een mooie felle donkerblauwe kleur.

Vrolijke printjes

De najaarscollecties van PrimaDonna en PrimaDonna Twist zijn zeker niet saai. In de nieuwe collecties komen verschillende printjes voor die de boel erg opfleuren.

Zo bevat de Madison collectie naast een mooie Golden Olive kleur ook een mooie abstracte print met mosgroene- en aquareltinten. De combinatie van ruitjes, print en kant geeft de Madison een jonge en elegante uitstraling. Deze bestsellercollectie van Primadonna is dus ook opnieuw onmisbaar dit najaar.

Een andere opvallende print uit de PrimaDonna Twist collecties is de Lenox Hill. De fuchsia met blauwe print zorgt voor een gewaagde uitstraling waarin je lekker opvalt!

Ook de dierenprintjes zijn weer terug van weggeweest. Zo is de Penn Station collectie versierd met een zebraprintje en afgewerkt met een panterprint op de bandjes van de BH’s. Door de bruine kleur en satijnen look krijgt de collectie een luxe uitstraling. Dit geldt ook voor de Cobble Hill die versierd is met een mooie panterprint. Te leuke details die bijna jammer zijn om te verhullen.

Najaarskleuren

Naast de felle kleuren en printjes mogen de najaarskleuren natuurlijk niet ontbreken in de collectie van PrimaDonna. Dit zijn vooral rustige en donkere kleuren. Wil je een mooie winterkleur die er toch uitspringt? Bekijk dan snel de Eprius collectie in de kleur Royal van PrimaDonna Twist. Deze mooie donkerblauwe kleur gecombineerd met romantische broderie zorgt voor een klassieke look.

Bij het zien van de Princess Bay en Deauville collectie krijg je direct een knus en winters gevoel. De warme en zachte bruintinten die in beide collecties zijn gebruikt zijn perfect voor het najaar. De Deauville collectie is door de broderie erg sexy en heeft een luxe uitstraling. De Princess Bay collectie is daarentegen weer heel anders. De collectie heeft een warm bruine kleur en een mooie ruitjes print waarin de kleuren roze en aqua in zijn verwerkt. De gouden details op de bandjes maken deze collectie helemaal af.

Benieuwd naar de overige collecties van PrimaDonna en PrimaDonna Twist lingerie? Bekijk dan snel de nieuwe collectie en ga trendy het najaar in!