Badmode Beachlife 2024

April 11, 2024

Met de nieuwe badmodecollectie van Beachlife heb jij nu al zin in de zomer! Er zit gegarandeerd iets tussen wat jij mooi vindt. Van een shimmer tot neutrale kleuren, Beachlife heeft het. Ontdek meer over de nieuwe collectie in deze blog!

Shimmer

Een trend deze zomer is shimmer! De prachtige Spice Shimmer collectie is een echte eye-catcher. Doordat het een mooi glittereffect heeft, straal jij in de zon. Heb je een voorkeur voor een badpak? Ook dat heeft Beachlife! Als je op zoek bent naar een lichtere kleur, dan is de Lavender Glitter collectie iets voor jou! Deze lijkt te reflecteren in de zon. Wauw!

Hou je van een glittertje, maar vind je een neutralere kleur mooier? De match voor jou is de Chocolate Shine collectie van Beachlife! Tussen de cups zit er een mooie kruising wat voor een sexy effect zorgt. Het badpak heeft een unieke uitsnede tussen de cups, wat jou dat zelfverzekerde gevoel geeft.

Neutrals

Is jouw favoriet een neutrale bikini? De Dark Grey collectie is dan echt iets voor jou! Deze heeft prachtige ruffles bij de bikinitop, wat voor een speels effect zorgt. Dit maakt het een echte must have voor jouw badmodecollectie. Met een mooi bijpassend bikinibroekje ga jij stijlvol de zomer in!

De prachtige Vanilla And Black collectie van Beachlife is een plaatje om naar te kijken! De combinatie van zwart-wit gaat nooit uit de tijd. Deze kleurencombinatie zorgt ervoor dat jij met een tijdloos ontwerp de warme zomermaanden in gaat! Neutraal met een licht kleurtje? Dat is de Reflecting Pond collectie! De geribde stof samen met de prachtige strikjes, ringen en ruffles maakt deze collectie echt af!

Pop of colour

Heb je liever een printje voor jouw badmode? Ook dat heeft Beachlife. De kleurencombinatie van geel, roze en bruin van de Woodstock collectie zorgt voor dat zomerse gevoel. Ook zijn er mooie ruffles langs de zijkant van de bikinitops verwerkt! Daarnaast mag de The Wave collectie niet ontbreken in dit lijstje. Deze print symboliseert letterlijk golven. De felle kleurcombinatie maakt dit echt een statement piece!

Met kleuren zit jij altijd goed in de zomer! De Fresh Green collectie heeft een mooie diepgroene kleur die de aandacht pakt. De mooie structuur die erin verwerkt is, maakt dit een prachtige aanvulling aan jouw badmodecollectie. Een echte must have! Met rood kan je nooit de fout in gaan. De Fiery Red collectie van Beachlife straalt passie uit! Ook hier is een structuur in verwerkt. Prachtig!

Wat is jouw favoriet? Neem snel een kijkje op Annadiva om de nieuwe collecties te bekijken!