Badmode Beachlife zomer 2022

Mei 02, 2022

Ben jij er klaar voor om te shinen? Met de Beachlife collectie van de zomer van 2022 wordt dit heel gemakkelijk! Prachtige prints en een ruim assortiment aan verschillende modellen. Ga jij voor een high waisted bikini of toch liever een badpak? Aan alles wensen wordt voldaan! Eigenzinnig en trendy, krachtig en uniek, dat is waar deze collectie voor staat. Tropisch met een vleugje Franse romantiek. Een gevoel van luxe met een sportieve tint.

Deze collectie heeft unieke stoffen en krachtige kleuren die zorgen voor een gegarandeerd WOW-effect. Van glitter stofjes tot prachtige glans- en structuurstoffen. De collectie bevat naast de vele stoffen en kleuren ook verschillende printjes. Waan je in de tropen middels de bloemenprint en de zebraprint. Of ga voor rustgevende badmode middels zachte aardetinten. Ook de sportieve types worden op hun wenken bediend met felle kleuren en geometrische urban prints. Wij krijgen al helemaal een zomers gevoel van de vrolijke en sexy printjes!

Je hoeft gelukkig helemaal niet lang te wachten op deze prachtige collectie. Want de meeste pareltjes staan al online!

De trend van high waist bikini broekjes zet door in 2022. Beachlife heeft verschillende high waist bikinibroekjes toegevoegd aan hun collectie, ideaal als je het ons vraagt. De high waist bikinibroekjes geven namelijk de illusie dat je een slankere taille hebt, zeer geschikt voor elk figuur dus. Hou jij toch meer van lage bikinibroekjes? Ook dat is mogelijk! Naast bikini’s heeft Beachlife ook haarbanden en prachtige strandjurkjes uitgebracht in dezelfde stoffen en kleuren, die dus pérfect matchen met jouw badmode!

Voel jij je meer comfy in een badpak? Beachlife heeft opnieuw bewezen dat een badpak zeker niet saai hoeft te zijn. Door middel van een lage uitsnijding, glitters of mooie print ben jij ook onwijs sexy in een badpak. Beachlife biedt badmode die precies de juiste steun geeft en goed blijft zitten ongeacht je bodyshape. Geraffineerde designs die helemaal passen bij jouw personality. Zodat je gewoon lekker je stralende zelf kunt zijn. En niets je tegenhoudt om heerlijk te genieten van de zon, de zee en het strand!