Badmode voor vrouwen met een grote cup

Juni 19, 2023

Nu de zomer steeds dichterbij komt zijn veel vrouwen op zoek naar de perfecte bikini. Het blijkt voor vrouwen met een grote cupmaat erg lastig te zijn om de juiste bikini te vinden. Bij Annadiva zijn we gespecialiseerd in de grote cupmaten, daarom helpen wij jou graag met het vinden van de perfecte badmode. Elke vrouw verdient het om zich mooi te voelen, ongeacht haar maat!

Bikini’s

Er zijn veel verschillende soorten bikinitops in grote cupmaten. Voor vrouwen met een grote cupmaat is het vaak van belang dat een bikinitop voldoende steun biedt. Daarom is een beugel bikinitop een perfect voorbeeld van een fijne bikini voor vrouwen met een grote cup. De beugel bikinitop wordt altijd op cupmaat verkocht, dit zorgt ervoor dat de bikinitop net zo goed aansluit als een BH. Ook de balconette bikinitop met beugel is een fijn model voor vrouwen met een grotere cup. Hierbij zorgt de beugel voor voldoende ondersteuning en de houdt de borsten op de juiste plek.

Bij Annadiva hebben we een aantal merken in het assortiment die de mooiste bikinitops in grote cup verkopen. PrimaDonna Swim staat bijvoorbeeld bekend om de elegante en vrouwelijke uitstraling en de geweldige pasvorm. Veel vrouwen met een grote cup zijn fan van PrimaDonna Swim en wij begrijpen wel waarom! PrimaDonna Swim brengt elk jaar weer de meest trendy collecties uit met verschillende bikinitops, zo is er voor elke vrouw wel een fijne bikinitop te vinden!

Voor vrouwen met een kleine omvangsmaat en een grote cup heeft het merk Freya een prachtige collectie. Freya staat namelijk bekend om haar ruime maatboog. Freya biedt collecties aan met veel verschillende bikinitops, denk aan een bandeautop, beugel bikinitop of toch liever een balconette bikinitop? The choice is yours.

Badpakken

Naast het ruime assortiment bikinitops, hebben we bij Anndiva ook een ruim assortiment aan badpakken voor de grote cupmaten. Badpakken zijn ideaal om te dragen als je het ons vraagt! Badpakken beschermen je tegen de zon, je hebt geen last van afzakkende tops én een badpak corrigeert zelfs een eventueel buikje! Een perfecte pasvorm en optimale steun zijn de belangrijkste kenmerken voor een badpak in grotere cupmaat.

Ook voor badpakken in grote cupmaten ben je bij Annadiva aan het juiste adres. Niet alleen beschikken we over een ruim aanbod qua maten, ook bestaat ons aanbod uit de mooiste kleuren en de meest trendy prints. Bij trendy prints denken wij al snel aan Fantasie. De badmode van Fantasie is namelijk bij veel vrouwen geliefd door de prachtige prints. Elke collectie heeft zijn eigen mooie kleuren en zomerse prints, zoals hierboven te zien is. Door deze prints krijg je direct zin in de zomer! Maak jij jouw look af met een van de strandaccessoires van Fantasie?

Annadiva Swim

Ons eigen badmode merk, Annadiva Swim, is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met een grote cupmaat. De verschillende collecties zijn ontworpen met de wensen van onze klanten in het achterhoofd. De bikinitops van Annadiva Swim shop je van cup B tot en met cup I en de broekjes zijn te verkrijgen van maat 36 tot en met maat 48. Door onze badmode in deze ruime maatboog aan te bieden willen wij ervoor zorgen dat élke vrouw bij ons kan slagen! De collecties bestaan uit verschillende bikinitops, bikinibroekjes en badpakken. Er zijn collecties met de mooiste prints en felle kleuren verkrijgbaar, maar er zijn ook collecties in tijdloos zwart en effen kleuren. Choose to shine met de badmode van Annadiva Swim!

Ga jij deze zomer voor een prachtige bikinitop of kies jij voor een comfortabel badpak? Wat je ook kiest, je zult gegarandeerd stralen in jouw favoriete badmode.