Bruidslingerie voor onder de jurk van je dromen

Maart 06, 2023

Een mooi en passend lingeriesetje laat je sexy en zelfverzekerder voelen. Zeker op de belangrijkste dag van je leven mag perfect passende lingerie dus niet ontbreken. Heb jij de bruidsjurk van je dromen al klaar hangen? Dan is het uitzoeken van bruidslingerie de volgende stap. In deze blog geven we een aantal tips en laten we de mooiste merken zien ter inspiratie.

Wat is het belang van bruidslingerie?

Bruidslingerie is een verstevigende, comfortabele en perfecte basis voor onder jouw trouwjurk. Jouw jurk zit namelijk nog beter als je daaronder passende lingerie draagt. Het dragen van comfortabele bruidslingerie zorgt ervoor dat je je nog zelfverzekerder voelt op jouw grote dag.

Bruidslingerie wordt zeker niet alleen gedragen omdat het mooi is, maar heeft ook een functie. Zo ondersteunt bruidslingerie jouw lichaam bij het dragen van je zware trouwjurk. Ook wil je natuurlijk dat alles de hele dag op zijn plek blijft zitten. Het dragen van passende bruidslingerie zorgt ervoor dat jij geen last hebt van afzakkende of knellende bandjes, zodat jij kunt genieten van jouw speciale dag.

Tips voor het kiezen van de juiste bruidslingerie

Het uitzoeken van de perfecte bruidslingerie kan best lastig zijn, daarom helpen we je graag met een aantal tips.

  • Draag de juiste cupmaat. Veel vrouwen dragen de verkeerde cupmaat of weten hun exacte maat niet. Dit kan natuurlijk het geval zijn, maar dit is niet handig voor onder je trouwjurk. Neem contact op met de dames van onze klantenservice of bezoek een van onze winkels voor deskundig advies.
  • Kies voor comfortabel. Vooral op jouw grote dag is het belangrijk dat je lingerie comfortabel zit. Je wilt natuurlijk irritaties voorkomen. Bij Annadiva vind je voldoende bruidslingerie dat naast comfortabel ook sexy is.
  • Kies voor bruidslingerie dat past bij je lichaam. Lingerie dat past bij je lichaam zorgt ervoor dat jij straalt. Wil jij graag jouw rondingen laten zien? Kies dan voor een BH die de borsten lift, zoals een push-up BH. Hierbij is het dragen van passend ondergoed ook belangrijk. Zo camoufleer je een eventueel buikje met een corrigerende slip en ook deze kunnen sexy zijn!

Bruidslingerie van de mooiste merken

Bij Annadiva heb je een ruime keuze in bruidslingerie. De mooiste bruidslingerie hebben wij al voor je bij elkaar gezocht in onze elegante bruidscollectie. Uiteraard vind je in deze collectie ook bruidslingerie van topmerken zoals PrimaDonna, Elomi en Wacoal.

De meest populaire collectie van PrimaDonna, de Deauville, is perfect voor onder jouw trouwjurk. De Deauville staat bekend om het comfort en de uitmuntende pasvorm. Het luxe en elastische kant zorgt ervoor dat deze collectie er ook nog eens sexy uitziet! Maar ook de populaire Madison collectie is een must have voor jouw grote dag. De body uit deze collectie geeft veel steun en zorgt voor een glad en naadloos silhouet.

De bruidslingerie van Aubade is luxe, vrouwelijk en verleidelijk. De Rosessence collectie is volledig overtrokken met sexy wit kant. Het gouden Swarosvki detail tussen de cups geeft jouw bruidslingerie een luxueuze uitstraling.

Pure klasse en romantiek, dat straalt de Jane collectie van Marie Jo uit. Deze collectie in de kleur Natuur heeft een uniek mat-glanseffect, net zoals echte zijde. Het kant met een luchtig bloemenpatroon lijkt op de contouren van een elegant parelsnoer.

Een tijdloze en moderne look creëer je met de Avero collectie van Marie Jo. Deze absolute bestseller met fleurige madeliefjes is een echte eyecatcher. Deze romantische collectie is ook perfect voor jouw huwelijksnacht.

Maak jouw bruidslingerie compleet met bijpassend ondergoed

Annadiva biedt bij alle BH’s bijpassende slips aan. Zoals naadloos ondergoed dat je niet ziet onder jouw trouwjurk, maar ook corrigerende tailleslips om een eventueel buikje te camoufleren. Zo maak je jouw setje compleet, waardoor je je nog zelfverzekerder gaat voelen.

Bruidslingerie zorgt ervoor dat jij straalt in de jurk van je dromen. Daarnaast is het comfortabel en biedt het voldoende steun. Bezoek een van onze winkels of onze webshop en shop jouw bruidslingerie.