Coming soon: Annadiva Swim 2024

November 24, 2023

Leuk nieuws! Annadiva lanceert ook dit jaar weer een nieuwe Annadiva Swim badmodecollectie. Een prachtige stijlvolle collectie met veel verrassende elementen. In deze blog vertellen we je meer over de nieuwe collectie!

De collectie bestaat uit veel verschillende modellen en soorten. Er komen warme kleuren, chique lurex stijlen en een vleugje vintage in terug. Echt een feestje voor je lichaam! De verschillende modellen zijn ontworpen voor verschillende lichaamstypes, zo is er voor iedereen genoeg keuze. Ook wanneer je een grotere cupmaat hebt, kun je bij Annadiva Swim gemakkelijk slagen. Iedereen verdient het namelijk om trendy badmode te dragen, ongeacht je maat.

Bij het ontwerpen van de collectie is niet alleen veel aandacht besteed aan het uiterlijk, maar ook de pasvormen en materialen zijn zorgvuldig uitgezocht. Iets wat wij als Annadiva erg belangrijk vinden is het inspelen op duurzaamheid. Zo is er in de meeste collecties gebruik gemaakt van stoffen die bestaan uit gerecycled nylon.

Om de collectie zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen is er gekeken naar de wensen en behoeften van vrouwen die struggelen met het vinden van trendy badmode in grote cupmaten. Hierbij hebben de reacties van jullie (onze klanten) op voorgaande collecties een grote rol gespeeld. Aan de hand van deze feedback zijn de nodige punten verbeterd om Annadiva Swim nóg meer naar jullie wens te maken. Een echte collectie voor vrouwen, door vrouwen dus!

What’s new:

  • Verbeterde clips aan de bikinitops en badpakken voor het kruisen van de bandjes
  • Nieuw model bikinibroekje
  • De matenrange is onder de loep genomen
  • Nieuwe kleuren en printjes

    Naast de badmode items zijn er ook nieuwe accessoires toegevoegd om jouw zomerlook helemaal compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan een bijpassende haarband, die dit jaar bij elke collectie is toegevoegd, strandblousen en een trendy jumpsuit.

    Dit jaar hebben wij in het mooie Marrakech geshoot. Een magische plek die helemaal aansluit bij de uitstraling van Annadiva Swim 2024!

    Wij kunnen niet wachten om alles met jullie te delen! Op 1 december lanceren wij het eerste deel van de collectie.

    STAY TUNED!