De leukste hoge bikinibroekjes van dit moment

Juni 08, 2023

Een trend die al een aantal jaar terug blijft komen is het hoge bikinibroekje. Een hoog bikinibroekje pakt je heupen en een eventueel buikje mooi in, waardoor je lichaam optisch meer vorm krijgt. Bij Annadiva zijn we enorm fan van de hoge bikinibroekjes. Daarom stellen wij je graag voor aan een aantal merken met de mooiste hoge bikinibroekjes van dit moment.

Cyell Badmode

Een van de merken die prachtige hoge bikinibroekjes in het assortiment heeft, is Cyell. Cyell staat bekend om de leuke printjes met vaak speelse details. De zomerse kleuren die Cyell gebruikt in haar collecties, maken iedereen vrolijk. Voor Cyell is niets te gek. Wat dacht je bijvoorbeeld van tropische prints? Je ziet ze dit jaar terug in de Palm Springs en de Tropical Catch hoge bikinibroekjes, twee bikiniboekjes met de leukste kleurtjes. Een ander hoog bikinibroekje met een lekker fel kleurtje is het Horizon hoge broekje. Ook dierenprints zijn niet te missen bij Cyell. Draag jij een hoog bikinibroekje liever in een zebraprint of een slangenprint? Met het True Zebra of het Solid Snake hoge bikinibroekje geef je jouw zelfvertrouwen in ieder geval een boost. We love a confident women!

Freya Swim

Ook Freya Badmode heeft een ruim assortiment aan hoge bikinibroekjes. Freya staat bekend haar hoogwaardige en kwalitatieve stoffen. Elke zomer brengt Freya nieuwe badmodecollecties uit met de leukste on-trend prints en prachtige kleuren. Ook deze zomer heeft Freya weer een prachtige collectie. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Savannah Sunset hoge bikinibroekje voorzien van een botanische print op een zwarte achtergrond? Ook het het Torra Bay hoge bikinibroekje is voorzien van een prachtige print. Liever geen tropische print? Het Sundance hoge bikinibroekje is voorzien van stijlvol haakwerk en verkrijgbaar in het roze, blauw, wit en zwart! Ook effen kleuren zijn terug te vinden in de prachtige collecties van Freya Swim, zo is het Jewel Cove hoge bikinibroekje verkrijgbaar in het blauw en in het zwart. Zien we jou deze zomer ook in een van de trendy hoge bikinibroekjes van Freya?

Annadiva Swim

Ook ons eigen badmode merk; Annadiva Swim, heeft een ruim assortiment aan hoge bikinibroekjes. Annadiva Swim is ontwikkelt onder het motto ‘voor vrouwen, door vrouwen’. In de collecties van Annadiva Swim vind je niet alleen unieke items volgens de laatste trends, maar ook tijdloze basics. Als je houdt van leuke printjes zijn de Tropics, Bali en Batick hoge broekjes misschien wel iets voor jou! Draag jij liever broekjes met een structuurstofje? Bekijk dan de Mango Paradise, Smocky en Lizzard hoge broekjes eens! Voor de vrouwen die de voorkeur geven aan een bikinibroekje in een effen kleurtje zijn de Ocean Blue, Cherry Pink of Confidence hoge broekjes een goede optie. Choose to shine met een hoog bikinibroekje van Annadiva Swim.

Krijg jij ook maar geen genoeg van de hoge bikinibroekjes? Bekijk het volledige assortiment online of kom langs in een van onze winkels.