De mooiste rode lingerie voor Valentijn

Februari 08, 2023

Valentijnsdag is dé dag van de liefde en is perfect om jezelf én je partner te verwennen. Rood is de kleur van de liefde en dat maakt rode lingerie perfect voor Valentijn. Bij Annadiva shop je sexy en luxe lingerie om van Valentijnsdag een onvergetelijke dag te maken. In deze blog zetten we de mooiste rode lingerie voor je op een rijtje, zodat jij het perfecte setje voor Valentijn scoort.

Danae van Marie Jo

De Danae collectie van Marie Jo is dé serie voor feestdagen, zoals Valentijn. Deze collectie bestaat uit gewaagde lingerie met verleidelijk kant en bijzondere borduursels. De doorschijnende stoffen, prachtige tule en elegante bloemenborduursels zorgen voor een luxueuze uitstraling en geven je zelfvertrouwen een boost. De plunge BH uit deze collectie is een echte eye-catcher vanwege het diepe decolleté. Combineer de BH’s uit deze collectie met een van de sexy slips voor een complete look.

Rosessence van Aubade

Pure luxe en vrouwelijkheid, dat is de Rosessence collectie van Aubade. Deze collectie is volledig gemaakt van sexy kant voor een onweerstaanbare look. Daarnaast draagt de Rosessence collectie heerlijk comfortabel door het gebruik van zachte materialen. Het gouden Swarovski detail tussen de cups maakt deze collectie helemaal af. Shop de Rosessence collectie in de kleur Gala voor het perfecte rode Valentijnsdag setje.

First Night van PrimaDonna Twist

De First Night collectie in de kleur Pomme d'Amour is dé perfecte keuze voor als je op zoek bent naar een sexy look met ultiem comfort. Deze collectie van PrimaDonna Twist met prachtig kant laat iedere vrouw stralen, ook vrouwen met een grote cupmaat. De knalrode plunge BH uit deze collectie heeft een beugel, waardoor deze BH ook goede ondersteuning biedt. De randen van de cups en de schouderbandjes zijn gemaakt van tule, super verleidelijk!

Yasmin van Panache

De Yasmin collectie van Panache is voor vrouwen die op zoek zijn naar nét een beetje extra. De romantische broderie in combinatie met de dieprode kleur zorgt voor een prachtige uitstraling. De cups van de plunge BH zijn aan de bovenkant lichtdoorschijnend voor een verleidelijk decolleté. Uniek aan deze BH is het afneembare bandje langs de cups voor een sexy look. Combineer de plunge BH met bijpassende brazillian slip uit deze collectie voor een complete look.

Ana van Fantasie

Een elegante look creëer je met de Ana collectie van Fantasie. Zowel de BH’s als slips uit deze collectie zijn versierd met luxe borduursels voor een sexy uitstraling. De side support BH in de kleur Red is naast luxe en elegant ook comfortabel. Deze BH geeft de borsten extra ondersteuning, doordat deze is voorzien van ‘side support’. Combineer de luxe BH’s met een bijpassende slip om je Valentijns setje compleet te maken.

Avero van Marie Jo

De Avero collectie van Marie Jo is een echte bestseller en tevens perfect voor Valentijnsdag. Deze collectie is afgewerkt met een grafische ruitjesprint en romantische bloemetjes. Deze romantische bloemetjes zie je terug aan de bovenkant van de cups en op de schouderbandjes; super verleidelijk. De Avero push-up BH heeft een diep uitgesneden decolleté voor een sensuele look. Kies met deze collectie in de kleur Scarlet voor een modern en tijdloos Valentijns setje.

Halo lace van Wacoal

BH’s met de perfecte pasvorm én goede ondersteuning vind je in de Halo Lace collectie van Wacoal. Deze collectie is afgewerkt met mooi en superzacht luxe kant in een bloemenpatroon. Deze collectie shop je voor Valentijnsdag in de kleur Barbados Cherry; een prachtige rode kleur. De bralette is een echte must-have, deze heeft een wat langere onderkant en heeft geen beugel. Ervaar het comfort zelf!

Shop nu jouw rode lingerie voor Valentijn bij Annadiva. Draag je toch liever lingerie in een andere kleur? Bij Annadiva shop je luxe en sexy lingerie in allerlei kleuren. Bekijk het assortiment online of bezoek een van onze winkels.