De nieuwe collecties van Cyell 2024!

Maart 26, 2024

De zon begint weer te schijnen en de nieuwe collecties komen langzaam binnen. Zo ook voor het badmode merk Cyell! Dit jaar zien we opnieuw de iconische prints en fantastische kleurencombinaties van Cyell, waarin jij je comfortabel kunt voelen. Benieuwd? Lees dan snel verder en ontdek de nieuwe collecties.

Badmode met een luxe uitstraling

Wil je deze zomer stralen als nooit tevoren? Kies dan voor een bikini of badpak met een heerlijke dosis luxe. Denk aan badmode met schitterende glitters voor extra sprankeling! Bijvoorbeeld de Mystic Glow van Cyell in een betoverende blauwe kleur met subtiele glitters. Een look die zowel verfijnd als sprankelend is! Of wat dacht je van Evening Glam? Deze collectie heeft een levendige, rijke paarse kleur met subtiele glitters die passie en elegantie uitstralen! Of je nu geniet van de zon op het strand of ontspant bij het zwembad, Evening Glam brengt altijd een betoverende aanwezigheid met zich mee.

De perfecte combinatie van elegantie en luxe, dat is de Treasure Cedar collectie. Deze collectie heeft een luxueuze uitstraling door de satijnen stof in een warme brons kleur. Hoe mooi?! Treasure Cedar is afgewerkt met rijke details die een vleugje glamour toevoegen, echt een must have. Ben je op zoek naar een bikini waar je zeker weten plezier van gaat hebben? Bekijk dan de Summer Silence collectie in een tijdloze kleur blauw. Summer Silence heeft chique details zoals mozaïeksteentjes en satijn. Hiermee krijgt jouw zomerlook meteen een luxe uitstraling. We love it!

Felle kleuren

Opvallende kleuren zijn helemaal on-trend dit jaar en Cyell zou Cyell niet zijn als ze niet weer met felle kleuren zouden komen. De zomerse kleuren die Cyell gebruikt maakt iedereen vrolijk. Schitteren in een bikini, dat kan zeker met de Treasure Teaberry collectie . Deze collectie is fel koraalkleurig, supermooi! Een tint die bij elke huidskleur mooi staat. Of een persoonlijke favoriet is de Deep Green collectie van Cyell. Het structuurprintje in de collectie voegt een speels detail toe, helemaal in lijn met waar Cyell om bekend staat. Wat voor kleur is Deep Green? Het is een levendige, intense groene kleur waar je niet snel op uitgekeken raakt. Met Treasure Teaberry en Deep Green ben jij helemaal ready for summer!

Opvallende prints

Bij een zonnige zomer passen bikini’s met bloemen en tropische printjes. Met de levendige en speelse ontwerpen van Cyell omarm je een gevoel van vreugde en warmte. Zo ook met de Fluid Flowers collectie. De levendige kleuren en bloemige print is een statement in elke garderobe. Over kleur gesproken, wat vind je van de nieuwe Color Dash collectie van Cyell? Deze collectie heeft verschillende kleuren, onder andere rood, geel en donkerblauw. Het subtiele kleurverloop straalt elegantie uit, perfect voor een zonnige dag aan het water. Color Dash is een collectie waarin jij kan stralen, precies waar Cyell voor staat. Cyell is het merk voor zelfverzekerde vrouwen zoals jij!

Een ander opvallend printje van Cyell is de On Point collectie. On Point doet een knipoog naar de jaren 50 met haar speelse stippenpatroon. Misschien is het op de foto’s minder goed te zien, maar over de bikini’s van de On Point collectie zit ook een mooie glans. Helemaal vintage vibes!

Strandjurkjes

Geniet van de heerlijke warme zon en ontspan op het strand in een comfortabele strandjurk. Met de nieuwe collectie strandjurkjes van Cyell ben je verzekerd van zorgeloze dagen. Een strandjurk is ideaal voor een dagje aan zee: lichtgewicht en luchtig, precies wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld het Treasure Cedar strandjurkje van Cyell . Dit strandjurkje heeft een roestbruine kleur en is gemaakt van een glanzend materiaal, super chic! Of het Treasure Teaberry strandjurkje van Cyell in een opvallende koraalkleur. Die is gemaakt van badmodestof en valt los langs het lichaam, geweldig voor op het strand!

Welke is jouw favoriet? Met deze nieuwe collecties kun je in ieder geval stralend de zomer tegemoet gaan! Ontdek snel de nieuwe collecties van Cyell hier bij Annadiva.