De nieuwe collecties van Watercult 2024!

April 05, 2024

Een ode to summer, dat is de nieuwe collectie van Watercult voor 2024. Deze zomer is all about het maken van nieuwe herinneringen onder de warme zon! Watercult wil jou dit jaar kennis laten maken met nieuwe stijlen, spannende prints, geweldige texturen en tropische sieradendetails. Benieuwd naar de nieuwe collectie? Lees dan snel verder!

Three shades of pink!

Viva Energy, eerder diva energy! Deze energieke roze kleur is helder, stralend en vooral indrukwekkend. Met zijn glinsterende stof en felle tint is Viva Energy de perfecte bikini om alle ogen op jou gericht te krijgen. Watercult knipoogt naar de jaren 80 en 90 met deze glanzende stof, wat overigens helemaal in lijn is met de trend van 2024.

Island Nostalgia in de kleur Ocean Coral is verfrissend en straalt levendige zomerse gevoelens uit. Deze prachtige pastelkleur ademt zorgeloze zomerdagen. De gedurfde grafische texturen in deze collectie verwijzen naar een Art Deco esthetiek, precies de texturen waarmee Watercult je wilt laten kennismaken. Deze collectie bevat decoratieve elementen met zachte kleuren en een marmerachtig effect. Super cute!

Summer Muse zorgt voor een vrolijke sfeer met haar zachte ombre-randen en levendige kleuren. De combinatie van koraal, wit en mosterdgeel is onverwacht maar perfect. Deze zonsondergangstinten brengen een zachte en kalmerende energie met zich mee. Door deze nieuwe stoffen krijgt de tie-dye-look een nieuwe kans!

Tropische prints

Wie wil er niet nieuwe herinneringen maken onder de warme zon? Het gevoel van vrijheid en grenzeloos verkennen, dat is precies wat de Les Côtes-collectie van Watercult jou geeft. Het kleurenpalet van Les Côtes heeft zachte tinten van zwart en sepia met een crèmekleurige achtergrond. Watercult laat haar liefde voor details weer zien met de toevoeging van kralen kwastjes met hout-look elementen en meerkleurige kralen. Echt een eyecatcher!

Sunset Floral laat ons weer verlangen naar tropische zomerse vibes! De kleur Warm Olive is een warme mix van olijfgroen, roze en oranje tinten, geïnspireerd op de zonsondergang. Het is prachtig voor elke huidskleur. Sunset Floral is versierd met rustieke ringen en bamboe-achtige hangers. Dat geeft een speelse touch. Tijd om te stralen deze zomer!

Stoer & sportief

Laat je verassen door de gedurfde vintage touch van de Sea Ride collectie van Watercult. De opvallende strepen in wit en blauw brengen een krachtige jaren 90-vibe met zich mee. De gehele collectie heeft een moderne, fijn geribbelde stof. De stoere veterdetails in de Sea Ride collectie voegen nog meer karakter toe aan jouw look!

Don’t forget: The Essentials!

Watercult introduceert dit jaar nieuwe must-haves voor jouw badmodecollectie! The Essentials is gemaakt van de duurzame zwemstof Econyl, een stof gemaakt van gerecycled nylon. Het is een gladde, zeer elastische en lichtgewicht stof. The Essentials in de kleur Terracotta, een prachtige aardse kleur die een gevoel van stabiliteit biedt. Deze zachte, nostalgische middentoon is een kleur die pure maar subtiele luxe uitstraalt. Wordt The Essentials jouw nieuwe favoriet?

Ben je klaar om te schitteren in een van deze fantastische collecties? Aarzel niet langer! Ontdek nu snel de nieuwe collecties van Watercult hier bij Annadiva.