De nieuwste bikinimodellen van Cyell en Beachlife

Januari 14, 2023

De nieuwste badmodecollecties van Cyell en Beachlife komen eraan! Een deel van deze prachtige collecties hebben wij al mogen ontvangen en staan nu online. Dit seizoen zijn er nieuwe modellen toegevoegd aan de collecties. Benieuwd naar welke modellen dit zijn? In deze blog lichten wij een aantal van deze nieuwe modellen toe.

Strapless bikinitop - Beachlife

Een nieuw model in de collectie van Beachlife is de strapless bikinitop. Dit trendy model heeft schouderbandjes die je recht over je schouders kunt dragen of strapless. De beugel ondersteunt de borst en de voorgevormde cups geven de borsten een natuurlijke ronde vorm. De unieke bandjes maken deze top helemaal af! Deze zomer shop je dit nieuwe model onder andere in de kleur Zebra. Een strapless bikinitop is ideaal om in te zonnen op het strand!

Twist bikinitop - Beachlife

Ook nieuw in de collectie van Beachlife is de twist bikinitop. Het midden van deze top heeft een twist-detail wat zorgt voor een aantrekkelijk decolleté. Uniek is dat de top gedragen kan worden met een extra bandje, dat rondom het lichaam geknoopt kan worden. De beugel ondersteund de borst en de voorgevormde cups geven de borsten een mooie ronde vorm. Dit model is deze zomer onder andere verkrijgbaar in de kleur Black Swirl. De kleur Black Swirl is voorzien van een subtiele structuur swirl-print, super trendy!

Halter bikinitop – Cyell

De halter bikinitop is geen nieuw model, maar een model dat zijn comeback maakt. De halter bikinitop is dit jaar weer terug toegevoegd aan de nieuwe badmodecollectie van Cyell. Deze bikinitop is perfect voor vrouwen met een kleine en grote cupmaat. Draag de bikinitop als halter of strik de bandjes op je rug voor een strapless look. Deze bikinitop is deze zomer verkrijgbaar in een fantastische kleur genaamd Desert Glow. Dit is een mooie gouden kleur met daarin een glitter. Met deze prachtige kleur schitter je in de zon!

Badpak – Cyell

Naast nieuwe bikinitops is aan de badmodecollectie van Cyell ook een nieuw model badpak toegevoegd. De pasvorm van dit model is vernieuwd en nu nog beter! Dit badpak heeft een uitneembare padding in de cups, waardoor de borsten een mooie ronde vorm krijgen. Met het strikje aan de voorzijde creëer je flatterende plooitjes en een gestroomlijnd figuur. Draag de schouderbandjes op twee verschillende manieren: recht of gekruist op de rug. Deze zomer shop je dit vernieuwde model in de kleur Palm Springs. Deze kleur is voorzien van een print van palmbladeren in een roze, blauwe en taupe kleur.

Nu online

Een aantal collecties van Beachlife en Cyell staan al online! Een van deze collecties is de Solid Snake van Cyell. Deze collectie in een donkerblauwe kleur is afgewerkt met een trendy slangenprintje, helemaal on-trend! Ook de Flora Fuchsia collectie van Cyell is een trendy collectie. Deze collectie is voorzien van een bloemenprint op een roze achtergrond, super zomers!

Voor liefhebbers van printjes is de Pied de Poule collectie van Beachlife dé perfecte keuze. Deze collectie is voorzien van een pied de poule print in een oranje met witte kleur. De klassieke details nemen je terug in de tijd. Stijlvolle badmode in een retro print is dé must-have voor deze zomer.

Coming soon

Naast dat er al prachtige collecties online staan, verwachten we binnenkort nog een aantal nieuwe collecties. Waaronder de Tropical Catch collectie van Cyell, deze collectie is voorzien van een tropische print op een witte achtergrond. Een andere collectie die we nog ontvangen; de Simplify collectie, is uitgevoerd in een zomers blauw kleurtje. Door dit blauwe kleurtje lijk je extra mooi bruin in de zon. Wie wil dat nou niet?

Ook van het merk Beachlife zijn er nieuwe collecties onderweg. De Denim collectie past perfect bij een van de trends voor deze zomer, badmode met een denimlook. Met deze retro Denim collectie creëer je een stoere en coole look! Ga je liever voor schattige badmode? Dan is de Rouge Shimmer collectie van Beachlife echt iets voor jou! De ruffles zorgen voor een vrouwelijk en stijlvolle uitstraling.

Volgende maand zullen er weer nieuwe collecties van Beachlife en Cyell binnenkomen. Wil je niets missen? Hou dan onze socials in de gaten en abonneer je op de nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte!