De perfecte beenmode

Oktober 26, 2023

Wist je dat we bij Annadiva naast badmode en lingerie ook beenmode verkopen? Het ruime assortiment bestaat uit verschillende merken en producten. Ga je voor een panty, maillot of liever corrigerende beenmode? In deze blog geven we je meer informatie over de verschillende beenmode die bij ons te vinden is.

Panty’s

Panty's zijn niet alleen fijn onder een jurk voor de koude dagen, maar het kan je outfit ook helemaal afmaken! Naast het patroon en de kleur is het ook belangrijk om naar de dikte van de panty te kijken. Het aantal denier bepaald hoe doorzichtig de panty is. Ga je liever voor een natuurlijk look, ga dan voor een panty met zo min mogelijk denier zoals 10-20 denier. Heb je liever een wat warmere en donkerdere panty? Ga dan voor een panty met 40-60 denier. Natuurlijk is de kleur en het patroon ook super bepalend voor je uiteindelijke look. Wil je jouw outfit wat opfleuren? Ga dan voor een panty met een leuke print zoals bloemetjes, zoals de Blossom Panty van Oroblu. Perfect voor onder een basic outfit!

kousen

Ga je liever voor kousen? Ook hier heeft Annadiva een groot aanbod in. Veel vrouwen dragen kousen omdat ze zich er net wat vrouwelijker in voelen. Daarnaast vinden veel vrouwen het simpelweg comfortabel zitten. Zo zijn er Stay-up kousen verkrijgbaar die de hele dag op de juiste plek blijven zitten, superhandig! De originele kousen zijn ook makkelijk op hun plaats te houden met prachtige jarretels. Niet alleen handig , maar dit kan ook nog eens supersexy zijn! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes. Ook voor de kousen is het aantal denier van belang voor de transparantie. Ga je voor een sexy look doormiddel van een touch van prachtig kant of liever voor een basic look? Aan jou de keuze!

Corrigerende beenmode

Ook als je op zoek bent naar corrigerende beenmode zijn er genoeg opties. Veel panty’s hebben een corrigerend effect bij de billen, heupen, benen en buik. Maar niet alleen panty’s hebben dit effect, ook verschillende broeken die Annadiva verkoopt hebben een afslankend effect. Zo heeft Spanx veel verschillende broeken en leggings met een hoge band die een eventueel buikje verbergt en de benen mooi slank maakt. Probeer bijvoorbeeld eens de Perfect straight leg pants van Spanx. Een prachtige pantalon met ingebouwde shaping. Hierdoor wordt je figuur op een prachtige manier geaccentueerd en ben je helemaal ready om te stralen!

Met deze beenmode ben jij helemaal klaar voor het najaar! Combineer erop los met verschillende kleuren en printjes om zo jouw outfit uniek te maken. Benieuwd naar meer? Bekijk snel onze collectie beenmode online of kom langs in een van onze winkels.