De voorjaarscollectie van Aubade 2024

April 15, 2024

Eindeloze originaliteit, geweldige pasvormen en prachtige series, dat is waar het merk Aubade bekend om staat. Ook dit jaar komt Aubade weer met een collectie om van te dromen. Met spannende prints, nieuwe kleuren en prachtig kant. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Color is everything!

De Rhythm Of Desire collectie is volledig gemaakt van prachtig Frans kant met een patroon geïnspireerd door de elegante beweging van palmbomen. Het kleine gouden detail in het midden van de BH voegt een extra vleugje magie toe aan deze collectie! Verkrijgbaar in het zwart en de kleur Radiant Pink, een fel donkere kleur roze. Danse des Sens in gemaakt van elegant kant met een verfijnd bloemendesign. De kleur is wat deze collectie echt een eyecatcher maakt. De kleur Irresistible Red is een rijke kleur rood die jou alle aandacht geeft die jij verdient!

Laat je verleiden door de charme van de Ethnic Vibes collectie! Met zijn bohemian en moderne look en verfijnde details, is deze collectie onweerstaanbaar. Verkrijgbaar in twee prachtige kleuren, Sublime Bronze en Dark Cyan, een vernieuwende tint goud en een krachtige kleur blauw. De Ethnic Vibes collectie combineert subtiel geborduurde randen met etnische patronen, waardoor elk stuk een uniek statement maakt. Een echte must-have voor jouw lingeriecollectie.

Bij Aubade draait alles om kleur en levendigheid! Een collectie die absoluut niet aan je voorbij mag gaan, is Pure Vibration in de opvallende kleur Pink Flash. Deze felle neonroze tint is niet alleen sexy, maar ook helemaal in lijn met de laatste trends! Het is een collectie die staat voor onweerstaanbare aantrekkingskracht en zelfvertrouwen. Met zijn transparante delen en gedurfde ontwerp geeft Pure Vibration je een grafische en sensuele uitstraling die je niet snel zult vergeten.

Betoverende collecties: Hypnolove & Magnetic Spell

Hypnolove, een prachtige collectie die luxe en elegantie uitstraalt. Met zijn verfijnde details en prachtige borduurwerk, is het een collectie om van te dromen. Hypnolove is verfijnd met sexy gouden details en charmante strikjes. Nu in de kleur Gold Feather, een combinatie van wit met goud die simpelweg magisch is.

Ook helemaal betoverd van de Hypnolove collectie? Dan is de Magnetic Spell ook iets voor jou! Magnetic Spell is een collectie waar je aandacht naar toe wordt getrokken. Door het opvallende bloemenborduurwerk in combinatie met transparante stoffen, creëert Magnetic Spell een tattoo effect op de huid, super sexy! Verkrijgbaar in een diepe zwarte kleur en opvallend platinum. Laat je verleiden door de magnetische aantrekkingskracht van de Magnetic Spell collectie en voeg een vleugje mysterie toe aan je garderobe!

Love your body!

Een body is absoluut een must-have voor elke lingeriecollectie! Het is niet alleen elegant, maar het heeft ook de kracht om je rondingen prachtig te laten uitkomen. Of je het nu onder je dagelijkse kleding draagt voor een subtiele verleiding of als een gedurfd statement voor een avondje uit, een body is de perfecte keuze! Een echte eyecatcher is de Absolutely Wild body van Aubade, een body met een opvallende dierenprint en glinsterende metallic details.

Wat dacht je van de adembenemende Boite à Désir L’extase Body van Aubade? Deze transparante beauty laat niets aan de verbeelding over, met een verleidelijk open rug ontwerp dat de zintuigen prikkelt! Het patroon van de body combineert dierenprint met grafisch design voor een look die zowel wild als chic is.

Niet zo’n fan van hele uitdagende lingerie? Dan is de Rosessence collectie van Aubade absoluut perfect voor jou Deze collectie biedt een prachtige body gemaakt van verleidelijk kant, waardoor je je elegant en sensueel voelt. Bij Annadiva kun je deze prachtige body zowel in het wit als in het beige vinden. De Rosessence collectie biedt niet alleen prachtige body's, maar ook Bh’s en slips in dezelfde betoverende stijl. Het is absoluut een aanrader om de hele collectie te ontdekken. Laat je verleiden door de pracht van de Rosessence collectie!

Aubade laat ons elke jaar weet betoveren met hun prachtige collecties! Benieuwd naar alle prachtige items? Bekijk dan de volledige collecties bij Annadiva of kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Den Bosch of Amsterdam!