Een goede sportoutfit is essentieel

Oktober 04, 2023

De zomer is weer aan zijn einde. Hoog tijd om weer lekker fit te worden. Daarbij is een goede sportoutfit heel belangrijk. In deze blog vertellen we jou waarom!

Comfort

Een goede sport BH is de basis van een goede work-out! Het is niet alleen prettiger als je borsten stabiel op de juiste plek worden gehouden, maar het voorkomt ook eventuele weefselbeschadiging. Je borsten worden namelijk veel belast tijdens het sporten. Een sport BH kan tot 80% van de schokken opvangen terwijl dit bij een normale BH slechts rond de 40% is. Zeker met een grotere cupmaat is een goede sport BH dus essentieel. Daarnaast is de keuze van je sport BH afhankelijk van de sport die je beoefend aangezien de ene sport meer impact op je borsten heeft dan de andere. Zorg dus dat je de goede maat en supportlevel koopt voor het optimale effect. Benieuwd naar de verschillende opties? Neem snel een kijkje op onze pagina sport BH's.

Mix en match

Bij Annadiva hebben we niet alleen sport BH’s maar ook sportleggings . Superleuk om te combineren met een bijpassende sport BH of top. Zo heb je echt een complete outfit waardoor het bijna zonde is om niet te gaan sporten. Een setje is supermooi, maar het kan ook superleuk zijn om verschillende kleuren met elkaar te combineren. Aan jou de keuze! Er zijn veel verschillende prints en kleuren beschikbaar waardoor je hier helemaal in los kan gaan. Ga je liever voor een simpel zwart setje of ga je een keer uit je comfort zone en ga je voor een prachtige felle kleur?

Plussize

Sportkleding is er gelukkig niet alleen meer voor afgetrainde mannen en vrouwen. Er is steeds meer plussize sportkleding te koop. Zo kan iedereen zich goed voelen en shinen in trendy sportkleding. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Grote cupmaten sport BH's. Met de nieuwe najaarscollectie ben je helemaal hip!

/merken/panache-sport/

Naast dat een mooie sportoutfit er superleuk uit ziet heeft het ook een effect op je zelfvertrouwen. Als je namelijk weet dat je er leuk uitziet, zal dat je motivatie voor een goede workout alleen maar verhogen. Wie wil dat nou niet?

Heb je advies nodig over de fit van je sportitems of weet je niet waar je moet beginnen? Neem vooral contact met ons op of kom langs in een van onze winkels!