Elomi Swim en Lingerie 2023

April 24, 2023

Yes! De nieuwste lingerie en badmode van Elomi hangt al in de winkels! De nieuwste collecties zijn perfect voor deze zomer. Bij Elomi zie je veel leuke felle kleuren en opvallende prints, in zowel lingerie als badmode.

Cate

De Cate collectie is een echte Elomi klassieker. De collectie biedt de hele dag door onvergelijkbare comfort en ondersteuning. De collectie is met een semi-doorschijnende geborduurde bovenkant afgewerkt. De collectie wordt ook dit seizoen weer uitgebreid met twee prachtig nieuwe kleuren. De Alaska collectie is uitgevoerd in een licht blauwe kleur en de Desert Rose collectie collectie is uitgevoerd in een roze kleur. Twee prachtige kleuren voor aankomende zomer! Welke kleur is jouw favoriet?

Charley

Ook de Charley collectie is vanaf nu beschikbaar in een nieuwe kleur! De Charley collectie is sexy en jeugdig, en is voorzien van een ruitvormige meshstof. Op sommige modellen van deze collectie zijn prachtige bloemen geborduurd. De nieuwste Charley collectie is uitgevoerd in een paarse kleur en heeft een luxe uitstraling.

Matilda

De Matilda collectie is nieuw in twee verschillende kleuren. Deze collectie is voorzien van prachtig borduurwerk. De randen van de cups lijken op rijen kralen, waarvan één in een contrasterende kleur. Hou je van dierenprints? Bekijk dan de Leopard collectie eens! Een prachtige collectie met een geborduurd panterpatroon. Hou je meer van kleurrijke lingerie? Bekijk dan de Denim Daisy collectie! Deze collectie is er een in een prachtige blauwe kleur, versierd met een geborduurd bloemenpatroon.

Elomi Swim

Elomi heeft deze zomer vier prachtige badmode collecties. Neem bijvoorbeeld de Saventa collectie, met een botanische print van felle, zomerse kleuren. Deze collectie geeft direct een tropische look, we love it! Een andere collectie in een mooi, felle kleur is de Bazaruto collectie. Deze collectie is uitgevoerd in een rode kleur, voorzien van een trendy gehaakte stof. Bekijk ook zeker eens de Kotiya collectie. Deze collectie is uitgevoerd in een roze kleur met een stoere dierenprint. Een aantal producten uit deze collectie zijn afgewerkt met strikjes. Met de Kotiya collectie straal jij deze zomer in de zon! Hou je niet van felle kleurtjes? Geen zorgen, dan heeft Elomi de Pebble Cove collectie voor jou! Deze collectie is uitgevoerd in een zwarte kleur, voorzien van een witte print. Deze collectie is geïnspireerd op het luchtbellenpatroon van het wateroppervlak.

Ben jij net zo enthousiast geworden over de nieuwe collecties van Elomi als wij? Het grootste deel van de collecties is nu al verkrijgbaar en de rest volgt snel! Shop jouw favorieten nu online of bezoek een van onze winkels.