Feestelijke lingerie voor de feestdagen

November 27, 2023

De feestdagen staan alweer bijna voor de deur. Dat betekent mooie, feestelijke outfits. Hierbij hoort natuurlijk ook feestelijke lingerie. In deze blog lichten we een aantal collecties toe om helemaal te kunnen shinen tijdens de feestdagen.

My Desire van Aubade

In deze collectie voel je je meteen helemaal speciaal. Het prachtige lurex draad dat verwerkt is door de glanzende broderie geeft echt een feestelijk effect. Daarnaast maakt het gouden detail tussen de borsten de look helemaal af. Voor welke kleur ga jij? Klassiek zwart of een mooie licht roze kleur? De My Desire collectie bevat ook een Torselet. Hoe leuk is het om deze met de feestdagen onder een mooie blazer te dragen? Wij zijn fan!

Jane van Marie Jo

De Jane collectie is onder veel vrouwen favoriet. Door de mooie glinsterende accenten is deze collectie perfect voor de feestdagen. Daarnaast is de collectie in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ideaal om je lingerie te matchen met je outfit!

Junoo van Marie Jo

De Junoo collectie van Marie Jo geeft je echt een zelfvertrouwen boost tijdens de feestdagen. Het mooie kant in combinatie met de gouden details maakt dat deze collectie perfect onder de categorie sexy lingerievalt . Wil je je look helemaal compleet maken? Probeer dan eens het Junoo accessoire of de bijpassende Jarretels. Superleuk om een beetje extra uit te pakken tijdens de feestdagen.

Gisele van Fleur of England

Prachtige rode lingerie kan natuurlijk ook niet ontbreken in het rijtje. De Gisele collectie van Fleur of England is uitgevoerd in de kleur Cranberry. Van deze kleur krijg je toch al meteen zin in kerst? Niet alleen leuk om zelf te dragen maar ook enig om cadeau te geven aan een van je dierbaren.

Déesse van Lise Charmel

De Déesse collectie in de kleur Or Glamour schreeuwt gewoon om gedragen te worden tijdens de feestdagen. De gouden broderie geeft een super unieke look. Deze collectie is te koop in verschillende modellen. Ga jij voor een body of liever een beugel BH met bijpassende slip?

Met deze feestelijke lingerie ben jij helemaal klaar voor de feestdagen! Voor welke collectie ga jij? Kijk voor het volledige aanbod op onze site of kom langs in een van onze winkels.