FIRST DROP Annadiva Swim 2024

December 01, 2023

Het is eindelijk zover! Wij presenteren jullie met veel trots de FIRST DROP van onze nieuwe badmodecollectie. Een collectie met warme kleuren, chique lurex stijlen en een vleugje vintage. In deze blog zetten we de eerste drie collecties voor jou op een rijtje.

De eerste drop bevat 3 verschillende collecties. Er is in de collecties gebruikgemaakt van duurzame materialen en hoogwaardige stoffen die zorgen voor optimaal comfort. Naast bikini's en badpakken, bestaat de collectie ook uit bijpassende strandaccessoires om je look helemaal compleet te maken. Hoe leuk is het om jouw bikini of badpak af te stylen met en leuke bijpassende haarband of een trendy shortje?

Summer Bay – Candy

Blown away bij you. Wij zijn helemaal verliefd op de nieuwe Summer Bay collectie. De levendige tinten komen tot uiting op een unieke handgemaakte zigzag-print. Dit zorgt voor een stoere en tegelijkertijd charmante look. Maak je look compleet met de bijpassende haarband of het trendy shortje.

Cotton Candy – Pink

Feminine power! Met deze collectie trek je zeker de aandacht op het strand. Voel je vrouwelijk en sexy in deze girly colour! Shop de Cotton Candy collectie nu exclusief bij Annadiva!

Smocky – Midnight

I would stop and stare. Onze ultieme favoriet is terug in chique donkerblauw, met een fijne textuurstof die alle oneffenheden verbloemt. Do we need to say more!? De Smocky collectie bevat veel verschillende modellen om te mixen en matchen. Ga jij voor een mooi badpak of liever een bikini?

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast over de collecties als wij. Deze 3 collecties zijn vanaf nu exclusief online en in de winkels verkrijgbaar! Stay tuned for the second drop!