Fit het nieuwe jaar in

Januari 05, 2024

Een nieuw jaar betekent voor veel mensen goede voornemens. Veel mannen en vrouwen willen bijvoorbeeld meer gaan sporten en gezonder leven. Een goede sportoutfit kan heel goed helpen bij het behouden van je motivatie. In deze blog zetten we en aantal van onze favorieten op een rijtje zodat jij fit het nieuwe jaar in kan!

Het belang van een goede sportoutfit

Een goede sportoutfit is niet alleen mooi, maar heeft ook veel andere voordelen. Wist je dat het dragen van de juiste sport BH weefsel beschadiging van de borsten tegen kan gaan? Je borsten worden tijdens het sporten namelijk extra veel belast. In tegenstelling tot een normale BH kan een goede sport BH 80% van de schokken opvangen terwijl dit bij een normale BH maar ongeveer 40% is. De beste sport BH voor jou is afhankelijk van de sport die je uitoefent en jouw maat. Zoek daarom gericht naar de juiste sport BH die het beste bij jou past.

Naast dat de juiste sportkleding dus zeker van belang is, is het uiterlijk ook niet onbelangrijk. Een mooie sport outfit kan je namelijk veel zelfvertrouwen en motivatie om te gaan sporten geven. Probeer eens een van deze onderstaande toppers:

Elomi – Energise Sport BH – Stormy Haze

De Sport BH is versierd met een geometrische print wat deze sportBH een echte eyecatcher maakt in de sportschool. Deze Sport BH voor grotere cupmaat komt in cupmaat D tot en met cupmaat K. Door de 4-delige cups worden de borsten gelift voor een mooie vorm en optimale stevigheid. Combineer deze sport BH met jouw favoriete sportlegging voor een volledige look.

Panache Sport – Abstract Animal

De sport BH’s in de kleur Abstract Animal zijn een echt feestje om in te sporten. De vrolijke print in combinatie met de mooie blauwe kleur maken deze sport BH’s super vrolijk. Deze opvallende kleur is verkrijgbaar in een voorgevormde sportBH met of zonder beugel. Hierdoor kan je zelf kiezen wat je fijn vindt.

PrimaDonna Sport – The Game - Black

Hoe leuk is de stoere Game collectie van PrimaDonna sport? De collectie bestaat uit een sporttop, sport BH en sportlegging. Ideaal om met elkaar te combineren. De ademende stof zorgt ervoor dat de huid koel blijft. Ga jij voor blauw, roze of een combinatie?

Panache Sport – Cranberry

Ondanks dat deze sport BH van Panache geen beugels bevat, geeft deze BH toch de steun die de borsten nodig hebben. Door het speciale ontwerp worden de schokken door beweging tot wel 83% verminderd. Daarnaast ziet deze sport BH er toch te leuk uit? Zonde om niet te gaan sporten met deze topper in je kast!

Met deze sportoutfits is het toch zonde om niet te gaan sporten? Bekijk de pagina Sport BH advies om zo de juiste sport BH voor jou te vinden. Benieuwd naar ons hele assortiment? Kom dan langs in een van onze winkels of shop online.