Freya en Fantasie Swim 2023

April 18, 2023

Nog maar heel even aftellen en dan begint de zomer weer! Freya en Fantasie zijn al helemaal klaar voor deze zomer. Beide merken hebben de nieuwste badmodecollectie uitgebracht en wij vinden het geweldig! De meest trendy prints en kleuren zijn terug te vinden in de collecties.

Vrolijke prints

Fantasie Badmode en Freya Badmode hebben deze zomer beiden prachtige collecties met vrolijke prints. De Aguada Beach collectie van Fantasie is gemaakt met een exclusief ontworpen aquarelprint, geïnspireerd op de oceaan. Deze collectie doet je verlangen naar de zee en het strand. Fantasie heeft dit jaar ook de Sanoa Island collectie, met een ontzettend vrolijk printje. De collectie is voorzien van een print van een prachtige kleurencombinatie, door de zwarte ondergrond oogt de print iets rustiger.

Als je zoekt naar vrolijke prints dan is Freya ook een goede optie! Freya heeft de prachtige Electro Rave collectie uitgebracht. Deze collectie is voorzien van een uitgesproken print met felle kleuren die is geïnspireerd op de stijl van de jaren 90.

Bloemenprints

Houd jij van bloemenprints? Dan ben je bij Freya aan het juiste adres! Freya heeft een drietal collecties uitgebracht voorzien van de mooiste bloemenprints. Neem bijvoorbeeld de Garden Disco collectie. Deze collectie is uitgevoerd in twee verschillende printjes; een print met een prachtige combinatie van felle kleuren en bloemen. Hiervan krijg je meteen een zomers gevoel! De andere print is wat rustiger. Dit is een vrolijke print van gele bloemetjes op een blauwe ondergrond.

Ook heeft Freya de Savanna Sunset collectie uitgebracht. Deze collectie is voorzien van een prachtige tropische print op een zwarte achtergrond. Deze collectie is een mix tussen het rustige zwart en een vrolijke print in verschillende felle kleuren, waardoor je stralend over het strand loopt!

Bladerenprints

Daar waar Freya dit jaar een aantal prachtige collecties met bloemenprints heeft, heeft Fantasie een aantal collecties met de mooiste bladeren prints. De Kinabalu collectie is voorzien van een jungleprint die je echt doet denken aan een tropische reis. De Luna Bay collectie is voorzien van een print die is geïnspireerd op Oosterse bamboebladeren. De collectie is uitgevoerd in een prachtige blauwe kleur met een donkerdere blauwe print.

Ook de Calypso Harbour collectie is voorzien van een bladerenprint. Deze collectie is de perfecte vertaling van de schoonheid van een tropisch paradijs. De felle kleuren in combinatie met de witte ondergrond zorgen voor een zomerse look. De Bamboo Groove collectie is voorzien van een print van tropische palm- en bananenbladeren. Deze collectie is naast de bladerenprint ook voorzien van een fruitprint, de meloen en mango stukjes zorgen voor een zomerse twist. De laatste collectie met een bladerenprint is de Lake Orta collectie. Deze collectie is een iets rustigere collectie dan de anderen. De Lake Orta is geïnspireerd door palmbomen op het strand op een zwoele zomeravond. De frisse witte en warme aardetinten op een donkerblauwe achtergrond, bieden een gegarandeerde stijlvolle look.

Effen kleuren

De effen kleuren zijn ook deze zomer weer terug te zien. Neem bijvoorbeeld de Beachwaves collectie van Fantasie. Deze collectie is voorzien van een textuurstof die je doet denken aan zachte oceaangolven. De collectie is uitgevoerd in de kleur Persian Rose. Houd je van blauw? Bekijk dan zeker eens de Ottawa collectie. Deze collectie kan omschreven worden als elegant en sexy. De Ottawa collectie is voorzien van mooie patronen en is afgewerkt met gouden details.

Freya heeft deze zomer ook een aantal collecties in een effen kleur. De Ibiza Waves collectie is voorzien van een textuurstof. Deze kleur staat prachtig op een zomers huidje! Als laatste is de Sundance collectie uitgevoerd in een roze kleur. de collectie is voorzien van een prachtig gehaakte stof.

Ben je benieuwd naar de overige collecties van Fantasie en Freya? Bekijk snel ons ruime assortiment online of kom langs in een van onze winkels.