Het merk: Elomi

December 20, 2023

Bij Annadiva hebben we een groot aanbod aan Elomi lingerie. Een prachtig merk speciaal voor vrouwen met een grote maat. In deze blog stellen we het merk graag aan je voor en laten we onze favoriete collecties zien.

Elomi

Zoals we hierboven al hebben benoemd is het merk Elomi speciaal voor vrouwen met een grote maat. Elomi biedt namelijk BH’s aan tot en met cup K en dat gecombineerd met een grotere omvangmaat. Doormiddel van deze ruime maatvoering kunnen ook vrouwen met een voller figuur genieten van een optimale pasvorm, goede ondersteuning en een trendy look!

Elomi is onderdeel van het moederbedrijf Wacoal waar ook de merken Freya en fantasie onder vallen. Wacoal komt op voor vrouwen met een grote cupmaat. Dit is iets wat perfect aansluit bij wat wij bij Annadiva willen steunen.

Veel vrouwen denken dat lingerie in grote maten niet sexy of saai is. Elomi bewijst het tegendeel. Naast het comfort hebben de BH’s een hippe en sexy uitstraling. Er wordt in de collecties veel gebruik gemaakt van transparante delen en hippe stoffen/printjes. Daarnaast speelt Elomi met haar collecties in op de trends van dat moment. Met een lingerieset van Elomi loop je er dus altijd trendy bij. We like it!

Elomi heeft drie verschillende lijnen. Ben je een Elomi fan? Dan kun je zowel badmode, lingerie als sport BH's shoppen bij Annadiva.

Elomi Lingerie

De lingeriecollecties van Elomi zijn elk seizoen weer verassend. Binnen de collecties zijn namelijk veel felle kleuren, opvallende prints maar ook basics te vinden. De BH’s bevatten vrijwel allemaal beugels. Hierdoor krijgen de borsten voldoende ondersteuning. Ga jij voor de romantische Sachi collectie met lieve hartjes of liever voor een rustige zwarte kleur zoals de Kendra collectie. Elomi heeft het allemaal!

Elomi sport

Naast lingerie heeft Elomi ook een sport BH collectie. Met de Elomi sportcollectie ben je verzekerd van ultiem comfort en optimale ondersteuning. Dit is namelijk superbelangrijk tijdens het sporten en iets wat veel vrouwen met een grote cupmaat onderschatten. Daarnaast zie je er in deze sport BH's ook nog eens supermooi uit. Combineer een van de Elomi sport BH’s met jouw favoriete sportlegging als basis voor een goede work-out.

Elomi badmode

Elomi brengt elk jaar nieuwe badmodecollecties uit. Ook deze collecties zijn perfect voor de vollere vrouw. Zo zijn er prachtige hippe collecties die je echt een zelfvertrouwen boost geven. Naast bikini's die gemixt en matcht kunnen worden, heeft Elomi Swim ook meerdere badpakken en tankini’s in de collecties. Genoeg keuze dus!

Elomi heeft dus voor iedereen wat wils! Benieuwd naar de gehele collectie? Shop het merk Elomi snel op onze site of kom langs in een van onze winkels waar onze lingeriestylistes je graag te hulp staan.