Influencers Annadiva Swim 2023

Juli 31, 2023

De derde collectie van Annadiva Swim is inmiddels al een tijdje verkrijgbaar en wat krijgen we veel positieve reacties! Om onze collecties nóg beter onder de aandacht te brengen werken wij samen met een aantal brand ambassadors. In deze blog vertellen we je alles over onze samenwerkingen.

Missie overbrengen

Bij Annadiva hebben we één missie: vrouwen een zelfverzekerd en bijzonder gevoel geven, ongeacht welke maat je hebt. Om deze missie zo goed mogelijk over te brengen op onze doelgroep werken wij samen met een aantal prachtige vrouwen. Deze vrouwen zijn net zo enthousiast over onze badmode als wij zelf, wij hopen dan ook dat wij jullie ook fan kunnen maken!

verschillende doelgroepen

Wie zijn onze brand ambassadors nou eigenlijk? Bij Annadiva werken we samen met Daniëlle de Ridder, Lotte Laan en Daphne Hardijzer. Deze vrouwen trekken allemaal een andere doelgroep aan, zodat zoveel mogelijk vrouwen worden geïnspireerd door onze badmode!

Daniëlle de Ridder

Daniëlle de Ridder is vooral actief op Instagram. Daniëlle deelt prachtige beelden uit haar leven met haar volgers. Vakantiebeelden, sfeerbeelden, foto’s met haar zoontje en selfies zijn terug te vinden op haar pagina. Voor Annadiva Swim heeft Daniëlle prachtige beelden gemaakt tijdens haar vakantie, we love it!

Lotte Laan

Lotte Laan is beter bekend als @mama.lotje en neemt haar volgers mee in haar dagelijks leven als moeder. Ook inspireert zij vrouwen om van hun eigen lichaam te houden, ongeacht je maat. De doelgroep van Lotte sluit goed aan bij de doelgroep van Annadiva. We zijn enorm blij met het aantal positieve reacties dat we hebben gekregen naar aanleiding van de campagne met Lotte.

Daphne Hardijzer

Daphne Hardijzer is actief op TikTok en Instagram en deelt vooral hoe haar 'echte leven' eruit ziet. Daphne deelt content zoals dagvlogs, fashion en beautytips. Ook komt de zo gehete ‘outfit of the day’ aan bod op haar tiktokpagina. Ook op de tiktok campagne van Dapnhe kregen we onwijs veel positieve reacties. De bikini die Daphne droeg is dan ook ontzettend populair.

Heb jij onze nieuwste collecties al bekeken? Wees er snel bij voordat het te laat is!